• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie prezinta povestea emotionanta a lui Alice Muller, o tanara violonista de 18 ani. ACUM, la ProTV!

Visuri la Cheie prezinta povestea emotionanta a lui Alice Muller, o tanara violonista de 18 ani. ACUM, la ProTV!

Visuri la Cheie prezinta povestea emotionanta a lui Alice Muller, o tanara violonista de 18 ani. ACUM, la ProTV!

Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana povestea emotionanta a unei violoniste de 18 ani, extrem de talentata, dar fara posibilitati materiale. 

Miercuri seara, incepand cu 20:30 la PRO TV, telespectatorii vor putea urmari implinirea unui nou vis. Caravana Visuri la Cheie va ajunge in aceasta saptamana in Bucuresti, unde va opri in fata blocului lui Alice Muller, un copil extrem de ambitios, student la doua facultati: limbi straine si Conservator.  

De mica, Alice a infruntat greutatile vietii. S-a nascut in Germania, dar mama sa a ales sa se intoarca in Romania deoarece tatal fetei nu era interesat de soarta lor. Intoarse in tara, singura posibilitate a fost sa locuiasca alaturi de bunica, persoana care a investit absolut totul in educatia tinerei si in cursurile de vioara. 

Fara prea multe posibilitati, Alice si-a concentrat toate resursele si toata energia in cursurile de vioara. Muzica pe care o interpreteaza e mangaiere pentru timpane si leac pentru suflet. Bunica Ioana se emotioneaza de fiecare data cand o aude cantand, fiind extrem de mandra de abilitatile nepoatei.

Dragos si echipa sa de nadejde vor readuce speranta in viata lui Alice, punand la cale surprize inedite pentru cele trei. De la o excursie intr-una din cele mai cunoscute capitale din Europa, la un concert pe aeroport si unul care se va auzi live la nivel national prin intermediul undelor radio, Dragos, Adela, Alina si Andrei vor aduce mici raze de speranta si fericire in viata lui Alice si a familiei sale. 

„Pentru cele doua doamne care au crescut-o si care au facut tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic, Alice si toate realizarile acesteia reprezinta singurele bucurii reale. Mi-a parut bine sa intalnesc o tanara extrem de talentata si pasionata de ceea ce face, extrem de ambitioasa la facultate”, a declarat Dragos Bucur. 

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, AZI, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni