• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie, productia-eveniment care va schimba destinele romanilor, MIERCURI, de la 20:30, la PRO TV

Visuri la Cheie, productia-eveniment care va schimba destinele romanilor, MIERCURI, de la 20:30, la PRO TV

Visuri la Cheie, productia-eveniment care va schimba destinele romanilor, MIERCURI, de la 20:30, la PRO TV

Mai sunt cateva zile pana la startul celei mai emotionante emisiuni a toamnei! Dupa ce a strabatut Romania in lungsi-n lat, Dragos Bucur se pregateste de debutul primei editii a show-ului care va schimba destine! 

Cea mai noua productie marca PRO TV va debuta miercuri, 29 octombrie, incepand cu ora 20:30. Emotii, lacrimi, zambete si sansa la o viata normala sunt ingredientele show-ului care va scrie istoria televiziunii din Romania. 

Emisiunea va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Fiecare caz prezinta tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

„Visuri la Cheie este o emisiune pozitiva, cu multe emotii, uneori si adrenalina, care ajuta oameni si care aduce speranta in viata acestora. Bucuria pe care o au in momentul in care vad noua locuinta este descrisa de un singur cuvant: minune. Toti au senzatia ca se petrece o minune in adevaratul sens al cuvantului”, a declarat Dragos Bucur.  

Cifrele sunt impresionante: peste 200 de oameni implicati, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecti, la designeri si decoratori. 170 de ore de filmare de la startul caravanei si sute de momente care vor impresiona intreaga tara. Iar acesta este abia inceputul!

Dincolo de cifre, bucuria pe care Dragos, Alina, Adela si Andrei o aduc pe chipurile celor din familiile al caror destin s-a schimbat, este de nepretuit. Cei patru nu ofera doar o locuinta complet renovata, ofera o noua sansa, o raza de speranta, un zambet copiilor si adultilor cu care soarta a fost aspra.

Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni