Vocea Romaniei Junior incepe din 26 februarie, de la 20:30, la Pro TV!

Vocea Romaniei Junior incepe din 26 februarie, de la 20:30, la Pro TV!

Vocile noii generatii dau tonul unei super competitii!

Incepand cu 26 februarie, in fiecare duminica, de la 20:30, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii in primul sezon Vocea Romaniei Junior! Andra, Marius Moga si INNA sunt gata sa-si ocupe locurile pe scaunele lor si sa-i aleaga pe cei mai buni concurenti alaturi de care vor incepe lupta pentru marele trofeu.

Misiunea celor trei antrenori va fi una extrem de importanta, deoarece vor fi cei care vor slefui artistii de maine, muzicienii care vor compune coloana sonora a Romaniei. si gazdele emisiunii, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, sunt nerabdatori sa le faca telespectatorilor cunostinta cu zeci de copii frumosi, cu voci formidabile.


Andra este bucuroasa ca are ocazia sa lucreze cu copii minunati si a spus: ”E o aventura superba sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Sunt foarte fericita ca fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te tine captiv in fata televizorului: este amuzant, surprinzator, emotionant. Sunt sigura ca cei care vor urmari emisiunea vor simti fiori ca si cum ar fi ei insisi in culise, tinandu-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra sa fie sustinuta! Cei mici au nevoie de incurajari.”.

Marius Moga este nerabdator sa le prezinte tuturor romanilor vocile care l-au impresionat in primul sezon Vocea Romaniei Junior si a spus: ”La Vocea Romaniei Junior m-am simtit foarte bine, pentru ca am realizat ca avem o tara plina de copii talentati! Juniori cu voci mari, dezinvolti, pasionati de muzica si pregatiti pentru a fi urmatorii artisti mari ai Romaniei.”.

Pentru INNA, Vocea Romaniei Junior reprezinta primul sau proiect in televiziune si, extrem de fericita ca este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: ”Sunt incantata sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior, este un show extraordinar, cu copii minunati si voci exceptionale. Sper sa va placa echipa INNA, sunt copii talentati, artisti in devenire, pe care sper sa ii sustineti si sa ii urmariti. Abia astept sa va bucurati de primul sezon Vocea Romaniei Junior, la Pro TV, de muzica live, voci incredibile si copii senzationali!”.

Copiii vor aduce in prim plan ingredientele celui mai tare show al vocilor junioare, in forma lor superlativa: emotie, competitie, tensiune, bucurie si vor demonstra ca niciodata nu esti prea mic ca sa devii mare, incepand din 26 februarie, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni