• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Romaniei revine cu cel de-al saselea sezon si cu reguli noi! Din 9 septembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei revine cu cel de-al saselea sezon si cu reguli noi! Din 9 septembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei revine cu cel de-al saselea sezon si cu reguli noi! Din 9 septembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV!

Cea mai buna competitie a vocilor, Vocea Romaniei, revine din 9 septembrie cu cel de-al saselea sezon! In fiecare vineri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show extraordinar din care nu vor lipsi distractia, emotiile, surprizele, comentariile spumoase, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti si, cel mai important, voci impresionante.

In premiera la Vocea Romaniei, sezonul sase vine cu runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti.

Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri.

De asemenea, in acest sezon, in etapa auditiilor pe nevazute scaunele antrenorilor se vor intoarce, indiferent daca un concurent va merge mai departe in competitie sau nu. Toti vor afla parerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley si Marius Moga, referitoare la prestatiile de pe scena si vor primi sfaturi utile, dar si incurajari.

In plus, in etapa duelurilor antrenorii vor putea salva cate doi concurentii din celelalte echipe.

Din 9 septembrie telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un show memorabil, cele mai bune voci, patru antrenori hotarati sa aduca trofeul in echipa lor, totul sub atenta indrumare a lui Pavel Bartos!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni