• Emisiuni
  • Vocea României
  • Canta la vioara de 12 ani, iar inocenta o caracterizeaza. De cand a urcat pe scena a stiut ce vrea: "Ia-ti ochii de la Moga"

Canta la vioara de 12 ani, iar inocenta o caracterizeaza. De cand a urcat pe scena a stiut ce vrea: "Ia-ti ochii de la Moga"

Canta la vioara de 12 ani, iar inocenta o caracterizeaza. De cand a urcat pe scena a stiut ce vrea: "Ia-ti ochii de la Moga"

Pasionata de muzica, cu incredere, si extrem de hotarata, Alexandra Baraceanu a venit la "Vocea Romaniei" ca sa intoarca toate scaunele.

Inocenta, pasiunea pentru chitara si dragostea pe care o simte pentru natura au ajutat-o pe Alexandra, o tanara de numai 19 ani, sa isi puna in valoare calitatile vocale in interpretarea de pe scena.

Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie extrem de frumoasa: "I'd rather go blind", de la celebra Etta James.

Desi emotiile au fost mari, Alexandra a intors trei scaune si i-a facut pe Smiley, Moga si Loredana sa se intreaca promisiuni si cuvinte frumoase, dar Marius Moga se pare ca a fost cel care a reusit sa o impresioneze si sa o convinga sa mearga mai departe alaturi de el in competitia vocilor, cu toate ca Tudor Chirila s-a apropiat de ea si i-a soptit sa "aleaga rational".

Dupa ce si-a ales echipa, Smiley a avut curajul sa ii spuna Alexandrei sa isi mai ia ochii de la Marius Moga: "Se uita la tine ca la un diamant". 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni