• Emisiuni
  • Vocea României
  • De la The Voice UK, la Vocea Romaniei. Rar auzi o voce ca a lui. Smiley, Moga si Tudor au intors in acelasi timp scaunele

De la The Voice UK, la Vocea Romaniei. Rar auzi o voce ca a lui. Smiley, Moga si Tudor au intors in acelasi timp scaunele

De la The Voice UK, la Vocea Romaniei. Rar auzi o voce ca a lui. Smiley, Moga si Tudor au intors in acelasi timp scaunele

La doar 20 de ani, Florin Raduta stie ce inseamna sa fii responsabil si sa renunti la visurile tale pentru a avea grija de familie. Cu toate ca si-a dorit sa cante inca de la varsta de 14 ani, situatia financiara nefavorabila l-a fortat pe baiat sa-si incerce norocul in Marea Britanie, unde a plecat sa munceasca.

Acolo, Florin nu a vrut sa renunte la prima sa dragoste, muzica, asa ca s-a inscris la preselectiile pentru The Voice UK si a fost acceptat la auditiile pe nevazute. Cu doar doua zile inainte de concurs, insa, mama sa a avut un accident, iar tanarul a fost nevoit sa revina in tara.

Inainte sa urce pe scena de la Vocea Romaniei, Florin a marturisit ca si-a incercat norocul si in sezoanele trecute ale show-ului, fara succes, insa. 

Cu emotii, dar multa hotarare, Florin a cantat melodia "When a man loves a woman", vocea lui puternica a rasunat in toata sala, iar antrenorii au vrut neaparat sa-l aiba in echipa lor.

Ai putea fi primul care vede Confruntarile de la Vocea Romaniei! Vino in public si asculta cele mai tari dueluri muzicale. Inscrierile se fac aici

"Nu prea am mai auzit asa voci. Au mai fost vreo 2-3 voci de genul acesta in concurs si mi-ar face placere sa lucrez cu tine", i-a spus Smiley.

"Am crezut ca esti fata. Tu ai o comoara acolo. Cred ca ai putea sa ajungi la niste performante vocale incredibile", l-a laudat si Loredana.

"Este cel mai fericit moment din viata mea. E a treia oara cand particip. Anul trecut cand am venit nu s-a intors nimeni, iar acum v-ati intors toti. Nu-mi vine sa cred", a marturisit emotionat Florin, inainte sa aleaga sa mearga in echipa lui Lori.

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni