• Emisiuni
  • Vocea României
  • Au oferit un moment demential la Vocea Romaniei, iar Smiley a regretat imediat alegerea facuta: "Am fost fraier" - VIDEO

Au oferit un moment demential la Vocea Romaniei, iar Smiley a regretat imediat alegerea facuta: "Am fost fraier" - VIDEO

Au oferit un moment demential la Vocea Romaniei, iar Smiley a regretat imediat alegerea facuta: "Am fost fraier" - VIDEO

Al doilea duel din echipa Smiley i-a adus pe scena de la Vocea Romaniei pe Vladimir Pocorschi si Tiberiu Albu, cei mai "rock" concurenti din acest sezon al emisiunii.

Vocea Romaniei - vineri, de la 20.30, la ProTV!

Amandoi cu voci puternice si atitudini impunatoare pe scena, Vladimir si Tiberiu s-au dezlantuit complet pe melodia "Born to be wild", a formatiei Steppenwolf.

Momentul a fost pe placul tuturor antrenorilor, in special al lui Tudor Chirila, care a privit incantat desfasurarea de forte de pe scena: Vladimir a cantat la chitara mai ceva ca rockerii renumiti, iar Tiberiu si-a aratat latura "salbatica" si nu s-a lasat intimidat nicio clipa de adversarul sau.

"M-am simtit ca la un concert rock. Voi doi ar trebui sa va faceti o trupa", le-a spus Loredana la final, "Sunteti extraordinari amandoi si cred ca e un castig pentru Vocea Romaniei", a marturisit si Tudor.

Smiley a fost pus in dificultate de alegerea pe care a trebuit sa o faca si a recunoscut ca nu a fost o idee buna sa-i puna impreuna la duel, dar ca spectacolul oferit a meritat sacrificiul: "Amandoi sunteti extrem de buni, de rock, de talentati. Dupa momentul asta sunt convins ca amandoi veti ramane la Vocea Romaniei. Sunt fraier ca v-am pus impreuna, dar a fost un moment senzational", a spus el inainte sa-l aleaga pe Vladimir.

Insa antrenorul a avut dreptate. Tudor Chirila a ales sa-l "fure" pe Tiberiu si l-a salvat astfel de la eliminarea din competitie: "M-am bucurat ca am putut sa-l iau pentru ca imi lipseste o voce realmente rock", a declarat antrenorul.

Poti revdea prima editie a confruntarilor aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni