• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocile au rasunat, iar antrenorii s-au luptat aprig pentru ele in cea de-a patra editie Vocea Romaniei

Vocile au rasunat, iar antrenorii s-au luptat aprig pentru ele in cea de-a patra editie Vocea Romaniei

Vocile au rasunat, iar antrenorii s-au luptat aprig pentru ele in cea de-a patra editie Vocea Romaniei

Concurenti cu voci fenomenale si cu sansa de a castiga marele trofeu al competitiei au urcat vineri pe scena Vocea Romaniei.

Antrenorii au fost inca o data uimiti de calitatile vocale ale participantilor si de forta cu care interpreteaza fiecare melodie si s-au luptat pentru cei mai buni dintre ei, apeland la strategii inedite. Tudor, Smiley, Lori si Despot sunt incantati de componenta echipelor lor pana in acest moment, dar nu se opresc aici, vor de fiecare data mai mult.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:48, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.2 milioane de romani. 

A patra editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.6 puncte de rating si 29.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.5 puncte de rating si 18% share. 

Inca opt concurenti au intors scaunele antrenorilor: Vezi AICI reprezentatiile puse in scena in editia patru!

Antrenorii au inceput in forta a patra runda de auditii pe nevazute, fericiti cu alegerile pe care le-au facut, cu ganduri pentru colegii lor, dar si pentru ei insisi, fiind increzatori in componenta echipelor lor. ”Tin sa va anunt pe aceasa cale ca imi fac o echipa beton. Eu sunt foarte exigent si mai este loc, mai vreau voci.”, spune Despot. ”Deja am voci foarte bune in echipa mea. Eu, in locul celorlalti antrenori, as cam fi gelos pe mine. Oricum, pana in momentul asta, la capitolul voci, sunt blindat.”, a continuat Tudor, foarte sigur pe el. ”Cand ma inspira o voce si simt ca trebuie s-o am in echipa mea, ma relaxez complet si apas butonul cu tocul. Am in echipa voci incredibile si abia astept sa lucrez cu ele.”, a declarat Lori la inceputul celei de-a patra editii, iar Smiley a punctat: ”Eu, ce mi-am dorit, am luat. Sunt bine, foarte bine!”.

Dupa o seara formidabila, echipa Tudor are doua voci noi: Bianca Onet si Maria Radeanu. Ambele concurente i-au fascinat pe antrenori, au facut spectacol pe scena Vocea Romaniei si au umplut sala de energie. Bianca a cantat extraordinar melodia I am the one, iar Maria a interpretat intr-o maniera originala piesa Someone like you.

Echipa Smiley s-a imbogatit cu inca doi concurenti extrem de carismatici si cu voci speciale: Amir Arafat si Anne-Marie Ionescu. Cei doi au adus pe scena momente pline de pasiune si au transmis forta, dar si emotie. Amir a cantat piesa Make it rain, iar la final a fost coplesit de fericire, iar Anne-Marie a interpretat melodia Love on the brain si a primit foarte multe aplauze pentru reprezentatia ei.

Si echipa Lori a incheiat seara tot cu doua voci de exceptie: Andrei Barz si Rufus Martin. Concurentii au fost originali, creativi si au demonstrat ca sunt adevarati artisti. Andrei a cantat la chitara si voce piesa Sweater Weather si a realizat un moment plin de sensibilitate, iar Rufus a venit din Germania pentru a cuceri Romania si a reusit. A interpretat melodia Another day in paradise, a impresionat antrenorii cu vocea lui si merge mai departe in competitie.

Despot a luptat vineri seara pentru cele mai bune voci din cea de-a patra editie, iar la final in echipa sa au mers Oana Mirica si Horatiu Haiduc. Oana a cantat piesa I Won't Go For More, iar antrenorii i-au dat emotii, intorcandu-si scaunele in ultimele secunde ale interpretarii. Concurenta a primit sfaturi din partea lor, dar si laude referitoare la timbrul ei special. Horatiu a cantat melodia I need a dollar si a produs un moment savuros in platou, realizat de Tudor si Smiley.

A fost inca o seara extraordinara la Vocea Romaniei! Concurentii au dat tot ce au avut mai bun, iar antrenorii sunt fascinati de atatea voci excelente. Vinerea viitoare, de la 20:30, dam sunetul mai tare in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute! 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni