Zapada a impiedicat-o sa ajunga la spital la timp. Ce a surprins pe camere un barbat in timp ce sotia lui nastea

28 Decembrie 2016, 10:45

Zapada a impiedicat-o sa ajunga la spital la timp. Ce a surprins pe camere un barbat in timp ce sotia lui nastea
Citeste mai mult despre: zapada, camere, nastere, sotie,
De cele mai multe ori, atunci cand se apropie termenul sa nasca, viitoarele mamici merg la spital si isi asteapta cu nerabdare bebelusul, dar atunci cand vremea este potrivnica, lucrurile nu mai sunt la fel de simple.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Erin, o mamica care nu a mai reusit sa ajunga la spital din cauza unei furtuni de zapada care a blocat-o in casa. 

Cand si-a dat seama ca incep contractiile, mamica a inceput sa faca acasa exercitiile de respiratie si a ramas in dormitor. Pentru ca viitorul tatic inca incerca sa scoata masina din zapada, in cazul unor complicatii sa isi poata duce sotia la spital, localnicii l-au ajutat sa termine mai repede.

Munca in echipa s-a dovedit a fi benefica pentru ei. In timp ce mama statea in genunchi in fata patului, tatal statea in spatele ei, gata sa isi aduca pe lume cea de-a doua fetita. 

La cateva minute dupa ce micuta Hannah a venit pe lume, sora ei mai mare, Hadley i-a urat "La multi ani" si toti cei prezenti s-au amuzat copios pe seama ei. Din fericire, mamica si fetita ei sunt bine si nu a mai fost nevoie de un drum la spital.

Vezi episoade in intregime pe