• PRO TV
  • Zdob si Zdub au lansat un nou single, "Moldovenii s-au nascut", la "Happy Hour". Asculta si tu piesa aici

Zdob si Zdub au lansat un nou single, "Moldovenii s-au nascut", la "Happy Hour". Asculta si tu piesa aici

Zdob si Zdub au lansat un nou single, "Moldovenii s-au nascut", la "Happy Hour". Asculta si tu piesa aici

Formatia Zdob si Zdub va lansa o noua piesa, „Moldovenii s-au nascut”, pentru care a filmat si un videoclip, in stilul care deja i-a consacrat pe cei sase artisti.


Single-ul “Moldovenii s-au nascut” este inclus pe cel mai nou material discografic al baietilor, al saptelea din cariera lor muzicala, numit „Basta Mafia”. Albumul contine 13 piese, printre care “Trece vremea Omului”, “Nistru”, “Good Bye”, “F-S-S-O” si “The Holy Fuel”, dar si doua bonus tracks. 

 

Pe langa o piesa, un videoclip si un album nou, Zdob si Zdub are inca un motiv de bucurie: formatia isi serbeaza anul acesta majoratul. Mai exact, trupa implineste 18 ani de activitate. Cu acest prilej, baietii vor porni intr-un turneu national, care va cuprinde 18 orase din Romania. Concertul care va deschide marele turneu va avea loc pe 26 ianuarie la Constanta, in clubul Doors. 

 “Piesa s-a nascut in imprejurari destul de comune, seara, acasa, pe canapea. De plictiseala, cred, am scos chitara acustica ramasa doar cu trei strune  si am alcatuit o secventa. L-am sunat imediat pe Roman si i-am interpretat la telefon motivul. Ritmul de la inceputul piesei este unul energic, deosebit de dinamic. Abia la sfarsit, am adaugat Tarantella, se potrivea perfect ritmului de la inceput si bineinteles textului”, a spus Mihai Gincu. 

Ca intotdeauna, piesa a aparut foarte spontan. La inceput ne-am agatat de un ritm, ca mai apoi sa apara motivul Tarantellei. Din acel moment, asocierile au fost foarte previzibile”, a explicat Roman Iagupov.

Piesa „Moldovenii s-au nascut”, lansata in Romania de MediaPro Music, a fost scrisa de Andrei Copot si Roman Iagupov, aranjamentul muzical fiind realizat de basistul formatiei, Mihai Gincu si producatorul german Marc Elsner.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni