• Emisiuni
  • La Măruță
  • Zlata, Simona Halep si Andra vin "La Maruta", in trei editii speciale difuzate de 1 Decembrie

Zlata, Simona Halep si Andra vin "La Maruta", in trei editii speciale difuzate de 1 Decembrie

Zlata, Simona Halep si Andra vin "La Maruta", in trei editii speciale difuzate de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, Catalin Maruta face revolutie in show si in showbiz si traieste visul romanesc - visul afirmarii, al curajului, al spiritului tanar si liber si al reusitei.

Show-ul "La Maruta" sarbatoreste ziua romanilor, dar si ziua ProTV cu nu mai putin de trei editii speciale: de la 10.00 - 11.00, apoi de la 14.15 - 15.00 si, in fine, de la 18.00 - 19.00.

Intai, pentru ca e anul Maria Tanase, Andra va face spectacol cum n-a mai facut niciodata: va canta chiar cu Maria Tanase, intr-un duet ce depaseste granitele timpului, un duet care, daca Maria Tanase ar mai fi trait, ar fi redefinit muzica la nivel international!

De 1 decembrie, sarbatorim impreuna 18 ani de ProTV. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!

\

Apoi, o trupa de actori de valoare face un show cu umbre, show nemaivazut pana acum in Romania, dar inspirat din cele mai frumoase povesti romanesti! 

Si pentru ca visul romanesc trebuie sa mearga mai departe catre noile generatii, Catalin Maruta lasa ca zestre campioanei Simona Halep cele mai autentice valori adunate de la cei mai romani dintre romani: asa se face ca aceasta va primi o serie de obiecte traditionale romanesti, cu o puternica incarcatura simbolica, din partea mai multor artisti populari, reprezentanti ai fiecarei zone georgrafice din Romania.  

Si pentru ca dupa ce scoate la iveala cele mai frumoase calitati ale romanilor si alti oameni de succes vor sa fie ca noi, Catalin Maruta ROMANIZEAZA un om special, pe Zlata, cea mai flexibila femeie din lume. Aceasta, in cinstea ROMANIZARII ei, va face ”La Maruta”, in premiera mondiala, un spectacol inspirat din zecele perfect daruit Romaniei de Nadia Comaneci la Jocurile Olimpice din 1976.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni