Zodiac celtic: ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

30 Ianuarie 2018, 09:30

Zodiac celtic: ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut
Citeste mai mult despre: Zodiac celtic, Luna, perioada, zodiac, zodie,
Probabil ca zodiacul obisnuit nu mai vine cu nicio informatie noua pentru tine, iar despre cel chinezesc stii deja tot ce era de stiut. Ne-am gandit deci sa venim cu ceva nou si sa-ti spunem ce zodie esti in functie de celtici si ce spune semnul tau despre tine, in functie de perioada in care te-ai nascut.

Cerb/Caprioara: 24 decembrie – 20 ianuarie

Cei ce se afla in semnul cerbului celtic au idealuri si aspiratii inalte. Daca vrei sa incepi un proiect nou si sa ai succes in el, cauta o persoana in zodia cerbului sa te ajute. Nativii sunt rabdatori, iar insistenta lor le asigura izbanda. Cand toti ceilalti s-au dat deja batuti, cerbii isi depasesc cu mult limitele. Sunt mandri, au un comportament natural nobil, de parca ar veni dintr-o familie regala, dar cu toate astea nu se simt  superiori. Cred in munca dreapta, iar integritatea ii defineste. 


Pisica: 21 ianuarie – 17 februarie

Isteti si ageri, cei ce s-au nascut sub semnul pisicii celtice traiesc in taramul intelectului. Aceasta zodie celtica are abilitati de gandire impecabile, si, in plus, un fel de "al saselea simt" care ii ajuta pe nativi sa vada lucrurile in profunzime. "Pisicile" au o viziune diferita asupra lumii si ar trebui sa le cereti ajutorul daca vreti sa primiti perspective noi despre un proiect. Sunt bune, omenoase, si asta le face usor de indragit. Uneori par a fi detasate, pentru ca nu le place sa fie in centrul atentie, ci sa stea la margine si sa observe. Cu toate astea, au cele mai bune intentii. Pisicile sunt foarte creative, si au nevoie de un mediu artistic unde sa se exprime. 

Citeste continuarea articolului aici!

Vezi episoade in intregime pe