Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

08 Mai 2018, 09:00

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut
Citeste mai mult despre: zodiac romanesc, perioada, te-ai nascut, zodie,
Te-ai obisnuit deja sa citesti horoscopul european si iti stii semnul zodiacal. Afla insa ca printre obiceiurile romanesti vechi de milenii se afla si un zodiac vechi, folcloric. Iata ce semn esti potrivit lui si ce spun credintele poporului nostru despre tine.

Luna lui Gerar (Ianuarie) – Zodia Tapului

Cel ce va vedea pentru-ntaia data lumina zilei in aceasta luna friguroasa va fi dulce la vorba, dar lesne se va mania. Pe-al lui cuvant sa nu pui baza si nici sa nu te-ncrezi in juramantul sau. Va fi predispus la boli usoare si zgarcit cu banii.

Luna lui Faurar (Februarie) – Zodia Udatorului

Frumosi la chip si buni povatuitori vor fi cei nascuti in aceasta zodie. Pe ei soarta ii va ferici cu mult noroc si sunt sanse mari sa primeasca o mostenire substantiala de la rude. Se vor casatori de tineri si vor gusta viata din plin dupa varsta de 30 de ani.

Luna lui Martisor (Martie) – Zodia Pestilor

Nimeni nu-i mai aprig la manie decat cei nascuti in aceasta zodie. Vor fi mandri, indrazneti din cale-afara si aplecati spre invatatura si cunoastere. Chipul le va fi oval, iar buzele pline. Fetele din zodia Pestilor se vor certa rau cu primul barbat din viata lor si vor gasi adevarata dragoste in jurul varstei de 27 de ani.

Luna lui Prier (Aprilie) – Zodia Berbecului

Bunatatea este calitatea de baza a celor din zodia Berbecului. Ei vor fi mai mereu nerabdatori si gata sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Vor jura cu multa usurinta pe numele lui Dumnezeu si prea putin le va pasa de consecinte.

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Vezi episoade in intregime pe