Campania MagicHome - 500.000 de euro, stransi in trei saptamani. Noul centru va fi deschis in primvara anului viitor

Campania MagicHome - 500.000 de euro, stransi in trei saptamani. Noul centru va fi deschis in primvara anului viitor

Share on Facebook
Campania ″Impreuna pentru Magic Home″⁣ a ajuns la final. Peste 600 de oameni au luat loc pe scaunul suferintei si au reusit sa-si convinga semenii sa doneze 2 euro. Casa “Magic Home” va fi gata in primavara.

Cladirea este situata langa cea mai mare unitate de tratament oncologic pentru copii din tara, Institutul Oncologic Bucuresti, si va fi inaugurata, potrivit Melaniei Medeleanu, unul dintre initiatorii proiectului, in primavara anului viitor.

Un numar de 636 de oameni au stat, timp de 23 de zile si nopti, pe Scaunul Rezistentei din Galeria Galateca, iar alti 1.185 erau programati la momentul finalizarii campaniei „Impreuna pentru MagicHOME”, care a contribuit la strangerea a peste 100.000 SMS-uri (a cate 2 euro), donatii necesare finalizarii centrului.

Campania a debutat pe 3 noiembrie si a fost incheiata pe 26 noiembrie. Celor 115.000 de SMS-uri trimise in ultimele 23 de zile li se adauga alte sume in valoare de 108.691 euro, donatii individuale de la 4.403 persoane (transfer bancar, Pay Pal, Bursa Binelui), o suma in valoare de 100.000 de euro, adunata de comunitatea La primul bebe, si 100.000 de euro donata de Kaufland, inainte de inceperea campaniei.

"Eu cred ca suntem o tara de oameni buni si, iata, ca s-a dovedit. In ultimele doua saptamani am auzit 8844 mai des decat Iohannis sau alte nume, drept pentru care am putea spune ca acest numar salveaza Romania. L-as alege presedinte. Se pare ca strange oamenii si ii indeamna la bine si la bine repede”, a spus actorul Marius Manole, miercuri, la prezentarea bilantului campaniei.

Citeste articolul integral aici.

Share on Facebook Share on Twitter

Comentarii

0 mesaje
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti