Ianuarie, cea mai buna luna pentru planificarea vacantelor. Reducerile oferite

Ianuarie, cea mai buna luna pentru planificarea vacantelor. Reducerile oferite

Share on Facebook
Daca ne hotaram din ianuarie unde si cand vrem sa mergem in vacanta economisim bani. Aceasta este cea mai buna perioada sa ne cumparam bilete de avion. In plus, pachetele oferite de agentii sunt mai ieftine si cu 60%.

Sfatul specialistilor este sa urmarim constant si miscarile companiilor aeriene, pentru ca locurile sunt limitate, iar preturile se schimba de la o ora la alta.

Nici n-a inceput bine anul, ca cei care si au stabilit prioritatile pe 2018 sunt foarte ocupati. 

In ianuarie gasim bilete mai ieftine si cu 60%, iar cele mai multe companii aeriene au promotii atragatoare. Zilele acestea KLM, TAROM SI AIR FRANCE au anuntat reduceri de 40 de procente, iar companiile low-cost cer putin peste 10 euro pe bilet.

Ryanair are curse din Bucuresti spre Roma la 22 de euro, din Oradea spre Barcelona la 20 de euro, dar se gasesc si bilete din Bucuresti -Timisoara la 9, 98 de euro in ianuarie sau Bucuresti - Paris la doar 48 de euro cu plecare in primavara.

Si Wizz Air a scazut preturile: Bucuresti- Bologna, Malta sau Lanarca costa 15 euro, cursa catre Nice e 49 de euro, iar un zbor spre Tenerife e 86 de euro.

Cu BlueAir o sa dati 53 de euro spre Berlin, 59 pentru Roma sau 49 de euro pentru Torino.

Sunt insa oferte interesante si pentru destinatii exotice, din America de Sud, Africa, Asia, dar si din zona Caraibelor cu 400 de euro.

Citeste mai multe pe StirilePROTV.ro!

Share on Facebook Share on Twitter

Comentarii

0 mesaje
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti