Luna in care copiii nevoiasi primesc si ei cadouri.  Sunt atat de modesti incat nu stiu sa ceara

Luna in care copiii nevoiasi primesc si ei cadouri. ”Sunt atat de modesti incat nu stiu sa ceara

Share on Facebook
“Mosule, nu stiu daca existi, dar daca este adevarata povestea ta, te rog sa nu ma uiti.″ Asa suna scrisoarea unui copil pentru care Mos Nicolae sau Mos Craciun, sunt doar personaje din povestile colegilor de scoala."

Insa pentru ca aceasta luna este magica, multi romani daruiesc timp si bunatate pentru ca sute de copii si batrani sarmani, sa primeasca un cadou de sarbatori. Si in scoli au inceput targurile de Craciun, unde elevii vand obiecte confectionate de ei si doneaza banii celor care au nevoie.

”Draga Mos Nicolae, Ma numesc Georgiana, am 14 ani si sunt in clasa a VIII-a. Imi place mult romana si de aceea mi-as dori de la tine, daca poti sa imi aduci un memorator pentru limba romana. Sper sa nu ma uiti. ″

Aceste randuri ii apartin Georgianei, unul dintre sutele de copii care nu au apucat sa il vada pe mosul cel darnic, Nicolae sau Craciun.

Dar pentru ca exista speranta, doua femei din Bucuresti vor sa-i ajute pe copii. In urma cu cinci ani, Maria s-a luptat cu un cancer pe care l-a invins. Acum strange sute de scrisori din satele sarace, le posteaza pe Facebook, iar de Mos Nicolae cadourile ajung la destinatari.

Vezi aici VIDEO.

Share on Facebook Share on Twitter

Comentarii

0 mesaje
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti