O familie cu 4 copii din Dambovita s-a trezit fara casa in pragul iernii. Cum i-a mobilizat preotul din comuna pe sateni

O familie cu 4 copii din Dambovita s-a trezit fara casa in pragul iernii. Cum i-a mobilizat preotul din comuna pe sateni

Share on Facebook
Lumina si fericire pe chipurile a 4 copii ramasi fara casa luna trecuta. Asta au adus cativa sateni cu inima mare din Dambovita care, cu ajutorul intregii comunitati si mobilizati de preotul parohiei, au reusit sa le ridice locuinta distrusa de flacari.

La jumatatea lunii ianuarie, casa familiei Costache a fost mistuita de flacari. Oamenii au reusit sa se salveze la timp din calea nenorocirii, dar in urma a ramas dezastru. Preotul si vecinii nu au stat nepasatori. Fie frig, fie ninsoare, satenii au muncit zi de zi pana ce locuinta a prins forma.

Curtea familiei Matache s-a umplut de oameni si de bucurie. Dupa o luna de necazuri, oamenii si-au vazut visiul cu ochii si au din nou o locuinta a lor. Lavinia, fata cea mare, marturiseste ca nu si-a putut stapani lacrimile de bucurie cand preotul le-a promis ca ii vor ajuta sa aiba din nou o casa adevarata!

"Cand a povestit preotul am inceput sa plang. Casuta arata frumos. Imi place totul!"

Pe langa vorba buna, preotul a strans si donatii si a reusit sa le mobileze casa si sa o doteze cu tot ce trebuie - sobe, aragaz, frigider, televizor, apa curenta si o baie la care nici n-au visat.

Oamenilor le-ar mai trebui niste lemne, sa poata iesi din iarna fara probleme. Barbatul munceste, dar are de hranit 5 guri, iar salariul mic nu ii permite mare lucru, asa ca orice ajutor e binevenit.

Share on Facebook Share on Twitter

Comentarii

0 mesaje
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti