Un roman a inventat o casa ieftina, perfect izolata termic. Locuinta se poate construi in doar 6 zile

Un roman a inventat o casa ieftina, perfect izolata termic. Locuinta se poate construi in doar 6 zile

Share on Facebook
Daca doriti sa va construiti o casa, acum aveti la dispozitie un nou model de locuinta perfect izolata termic. Poate fi ridicata in doar 6 zile, scrie site-ul Greatnews.ro.

Mathe Laszlo, din Zalau, a inventat un sistem care permite construirea unei case perfect izolate, intr-un timp foarte scurt, de pana la 6 zile. Thermodul System garanteaza conservarea energiei termice din locuinta pana la un nivel de 90 la suta.

Sistemul "verde" inventat de roman este deja folosit in Germania, Austria, Statele Unite ale Americii si chiar si in Africa. Panourile folosite in acest sistem sunt realizate in functie de natura peretelui, iar tehnologia de constructie este de natura energo-economica.

Citeste si: Un caine salvat dintr-un incendiu, de un pompier, a devenit mascota institutiei. Nimeni nu credea ca va supravietui

Constructia se face rapid, cu materiale rezistente si versatile, in orice forma arhitecturala, explica zalauanul Laszlo, citat de Graiulsalajului.ro.

"Categoric ca este mai ieftin. Cand vorbim de o casa la cheie, cu Thermodul System putem obtine costuri cu 20 – 30 la suta mai mici decat la o casa traditionala. Si aici vorbim de o constructie ecologica, fara lemn, prielnica mediului inconjurator, dar nu in ultimul rand perfect izolata. Imi e mila de oamenii care cred ca daca au lipit polistiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuinta izolata. Da, este mai bine decat nimic, dar diferenta nu este foarte mare. Daca iarna imi iau o haina, dar nu imi pun ciorapi si caciula, am toate sansele sa inghet", explica inventatorul roman.

Share on Facebook Share on Twitter

Comentarii

0 mesaje
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti