• PRO TV
  • Miliția Modei. Costi Diță despre Jason Momoa la Globurile de Aur 2020

Miliția Modei. Costi Diță despre Jason Momoa la Globurile de Aur 2020

Miliția Modei. Costi Diță despre Jason Momoa la Globurile de Aur 2020

Costi Diță și-a luat în serios rolul de “critic de fashion” al rubricii Miliția Modei de pe www.protv.ro și a comentat ținuta sex simbolului Jason Momoa la Globurile de Aur 2020.

Actorul din Aquaman a venit la patru ace, într-un sacou de catifea, însă ulterior și l-a dat jos și a rămas doar în maiou în sala de festivități. 

Când a văzut imaginile, Costi Diță a intuit imediat ce s-a întâmplat: “Soția lui pare mai bolnăvioară, așa că el i-a dat sacoul” :) Jason Momoa a explicat ulterior de ce și-a dat sacoul jos și a confirmat “teoria” lui Costi Diță: “Era frig în sală și a trebuit să am grijă de soție”.

Vezi si: Miliția Modei. Costi Diță, siderat de cel mai mare decolteu pe care l-a văzut: Daca se apleacă, bănuiesc că vezi până jos

Costi Diță despre Jason Momoa:  “Dacă nu se văd brațele astea de fier, eu de ce mă duc la sală, nene?”

Îmi place sacoul ăsta, îmi place genul ăsta de catifea, mi se pare fain. Nu mi se pare rău, cu maioul ăla pe sub, e o ținută care ar fi mers în contexte mai puțin oficiale, dar el nu se agită foarte tare în direcția asta. 

A pus pe el ce crede că îl avantajează maxim: a luat sacoul, dar nu a putut să arunce o cămașă. A zis: “Dacă nu se văd brațele astea de fier, eu de ce mă duc la sală, nene?” Așa e cu el…

Îmi place că e un cuplu în care ea pare bolnăvioară…. Ea cred că tușit, iar el i-a dat scaoul… El care e de 2 sau 3 ori cât ea i-a zis: “Ia tu sacoul ăsta, că eu vreau să îmi arat brațele de fier!”

Arata bine, e animal. Doar că eu l-am văzut și fară barbă, omul grotei, arată fain și fară, nu știu de ce ține la barbă și plete, cred că e o chestie de imagine. Cred că l-a îmbrăcat cineva… El, de fapt, a ieșit din pădure unde făcea ceva gen supraviețuire. I-a zis “Băi, Petrica, hai că sunt Globurile de Aur, pune și tu costumul ăsta pe tine… că el avea o bucată de piele de animal la brâu și aia era…

Dacă arați așa, e păcat să nu stai în maiou”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni