• PRO TV
  • Cele mai așteptate 5 filme cu supereroi și sci-fi din 2019

Cele mai așteptate 5 filme cu supereroi și sci-fi din 2019

Cele mai așteptate 5 filme cu supereroi și sci-fi din 2019

2018 a fost un an plin de evenimente cinematografice, iar 2019 se anunță a fi și mai interesant.

Cu filme ca ,,Ready Player One”, ,,Black Panther”, ,,Solo: A Star Wars Story” sau ,,Avengers: Infinity War”, 2019 se anunță un an promițător pentru iubitorii filmelor cu supereroi, dar și a celor sci-fi.

Mai jos găsești primele 5 filme dintr-o listă a celor 10 cele mai așteptate filme din 2019, potrivit site-urilor cinemablend.com, imdb, rotten tomatoes și geeks.media.

„New Mutants”

Fanii Marvel și ai francizei X-Men vor avea parte de o surpriză în 22 februarie, anul viitor. Atunci e programat să apară în cinematografe ,,New Mutants”. Filmul e regizat de Josh Boone, care a mai regizat și ,,The Fault in Our Stars”. Ce e interesant de văzut aici: cât de „smooth" va fi tranziția lui Boone de la filme de dragoste la filme cu supereoi. Printre actorii pe care îi vei putea vedea în  „New Mutants” se numără Maisie Williams, Charlie Heatons, Henry Zaga și Alice Braga. 

,,Hellboy: Rise of the Blood Queen”

Hellboy revine pe micile ecrane în 4 aprilie, tot anul viitor. Filmul îl va avea în rolul principal pe David Harbour (care l-a interpretat pe sergentul Jim Hopper în ,,Stranger Things”). Regizor va fi Neil Marshall, cel care a regizat majoritatea scenelor de luptă din ,,Games of Thrones”. Printre actorii care vor mai apărea în ,,Hellboy: Rise of the Blood Queen” se numără și Ian McShane și Milla Jovovic. 

,,Captain Marvel”

,,Captain Marvel” va apărea în cinematografe în 9 martie, tot anul viitor, și e, probabil, cel mai așteptat film de fanii universului Marvel. La finalul ,,Avengers: Infinity War”, (aproape) totul e anihilat de Thanos, prin urmare ,,Captain Marvel” nu va avea loc (cronologic) după ,,Avengers: Infinity War”. Cel mai probabil vom avea parte de o întoarcere în timp și de un ante-sequel. Filmul e regizat de Anna Boden și Ryan Fleck.

„Shazam

După apariția ,,The Justice League”, din 2017, care i-a adus în atenția publicului larg pe The Flash, Aquaman sau Cyborg, fanii DC Comics au tot sperat ca studiourile DC să aducă pe micul ecran și un alt personaj-cheie: Shazam. Filmul omonim e programat pentru 5 aprilie, anul viitor, și va fi regizat de David F. Sandberg. De menționat că aproape toate filmele recente care poartă semnătura DC au fost foarte dark, fiind criticate inclusiv de fani, prin urmare studiourile speră să schimbe această tușă dark cu ajutorul lui Shazam. Printre actorii care vor apărea în acest film se numără și Zachary Levi,  Mark Strong și Dwayne Johnson (The Rock). 

,,Men In Black 4” 

MIB 4 se întoarce în cinematografe în 14 iunie, anul viitor. Din păcate, Will Smith și Tommy Lee Jones nu își vor relua rolurile. Potrivit site-ului cinemablend.com, ei vor fi înlocuiți de Chris Hemworth și de colega lui din ,,Ragnarok”, Tessa Thompson. Liam Nesson, Rafe Spall, Kumail Nanjiani, Laurent Nicolas Bourgeois și Larry Nicolas Bourgeois sunt, de asemenea, pe lista actorilor care vor portretiza diverse personaje în noul ,,Men In Black 4”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni