Alexia Talavutis - de la auditii in “La-La Band”

Alexia Talavutis - de la auditii in “La-La Band”

Canta de cand se stie, asculta R&B, gosspel si jazz, iar mama a fost cea care i-a indrumat pasii spre muzica. Alexia Talavutis a participat, de-a lungul celor 20 de ani de viata, la nenumarate auditii, a inceput o cariera muzicala solo, iar acum face parte din trupa “La-La Band”, cel mai nou proiect MediaPro Music.

Experienta pe care o traiesc alaturi de colegii mei din “La-La Band” este una inedita. Pana acum am avut parte numai de proiecte solo si ma fascineaza ideea ca suntem o gasca de "nebuni"  cu personalitati diferite si care sa se completeaza una pe alta”, spune Alexandra.

In absolut toate inregistrarile din copilarie tanara canta si dansa si credea ca fara muzica nu ar fi ea. “Sound-urile mele preferate sunt R&B, jazz si gospel. Mama mi-a dezvoltat cultura muzicala inca de mica, nelipsind de la nici o auditie muzicala”, spune Alexia.

Cu o cariera muzicala solida in spate, cu aparitii pe scenele lumii, Alexia este gata sa dea lovitura, alaturi de ceilalti 19 colegi ai sai, cu “La-La Band”. “Fac televiziune de la 6 ani, am lucrat si in radio, am participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale de muzica, cel mai important premiu fiind trofeul "Premio Assolutto " obtinut la Festivalul Di Maiori din Italia. O alta experienta a fost participarea la Ploaia Stelutelor, unde am cantat piese ce apartin cantaretei Kylie Minogue”.

Amanunte haioase din viata Alexei Talavutis pot fi urmarite si pe blogul trupei “La-La Band”, http://lalaband.blogspot.com/, unde de asemenea poate fi auzita melodia “Stage of Joy”.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni