• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Augustin Viziru, rol surpriza in „Pariu cu viata”. Care sunt cei doi actori de la care "fura meserie" in fiecare zi:

Augustin Viziru, rol surpriza in „Pariu cu viata”. Care sunt cei doi actori de la care "fura meserie" in fiecare zi:

Augustin Viziru,<span style="color:#f00;"> rol surpriza in „Pariu cu viata”.</span> Care sunt cei doi actori de la care "fura meserie" in fiecare zi:

Sezonul 2 al serialului „Pariu cu viata” care debuteaza in 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv, este unul plin de surprize, care aduce in fata telespectatorilor multe personaje noi.

Titi este unul dintre ele, un baiat venit de la Slobozia, care are o legatura mai veche cu Tantica Cercel (Elvira Deatcu)  si apare in casa lui Gica Popa (Radu Gabriel) decis sa strice linistea familiei.

Augustin Viziru, actorul cunoscut din rolurile sale din serialele „Regina” si „Iubire si onoare”, revine pe platourile de filmare din Buftea pentru a-l juca pe Titi. ”Mi s-a parut ca a durat asa mult pana am revenit. Imi era dor de camera de filmat, de echipa din Buftea, de platourile de filmare”, marturiseste Augustin.

Pentru actor noul rol din „Pariu cu viata” ii aduce multe zambete pe buze. „Este o incantare sa vin la filmare. Eu joc alaturi de familia Popa, am o oarecare legatura cu Tantica Cercel, insa vreau sa pastrez misterul. Mi se intampla deseori, la repetitii, sa rad cu lacrimi la replicile lui Radu Gabriel si ale Elvirei Deatcu. Sunt 2 actori de la care „fur” zi de zi meserie”, spune Augustin Viziru.

Din 6 februarie, de la 20.30, la Pro Tv, actorul poate fi urmarit in noul sezon al serialului „Pariu cu viata”.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni