• PRO TV
  • Baietii de la Trupa Zero au o piesa noua: “Ploua cu bani”

Baietii de la Trupa Zero au o piesa noua: “Ploua cu bani”

Baietii de la Trupa Zero au o piesa noua: “Ploua cu bani”

Baietii din band-ul lui Maruta de la “Happy Hour” au o piesa noua: “Ploua cu bani”! Desi emisiunea de la Pro Tv se afla in vacanta, baietii de la Trupa Zero nu stau locului: au lansat acest remix, merg in concerte si se pregatesc sa filmeze si un videoclip

 “Piesa “Ploua cu bani” este de fapt un remix facut de cei de la Deepside Deejays, originalul il vom lansa ulterior. Am fost placut surprinsi ca baietilor le-a placut aceasta piesa a noastra si au vrut sa faca un remix, asa ca am fost de acord sa lansam intai aceasta varianta. Oamenii trebuie sa inteleaga ca Trupa Zero nu si-a schimbat stilul muzical”, spune Alex, tobosarul trupei.

Piesa trateaza un subiect de care oricine s-a lovit in viata la un moment, dupa cum recunosc cei patru, iar in curand baietii intentioneaza sa filmeze si un videclip pentru acest remix. “Speram sa-l filmam chiar saptamana viitoare si ne gandim sa abordam un stil pe care nu l-ati mai vazut pana acum in clipurile noastre”, mai spune Alex.
   
Intre timp, Trupa Zero continua si seria concertelor din aceasta vara, astfel ca in week-end, pe 12 august, vor ajunge la mare, la Mangalia, dupa care vor urma si alte orase din tara.
 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni