• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu Exclusiv: Sebastian Seredinschi, despre experienta Vocea Romaniei. Ce planuri de viitor are

Interviu Exclusiv: Sebastian Seredinschi, despre experienta Vocea Romaniei. Ce planuri de viitor are

Interviu Exclusiv: Sebastian Seredinschi, despre experienta Vocea Romaniei. Ce planuri de viitor are

Sebastian a inceput sa cante influentat fiind de unele momente grele prin care a trecut. Muzica il ajuta sa treaca peste momentele dificile. 

La aproape un an de la incheierea sezonului cu numarul sase, Sebastian ne-a acordat un interviu exclusiv.

- Cum ai descrie experienta Vocea Romaniei?

- "Experienta de la Vocea Romaniei a fost unica pentru mine si a reprezentat o oportunitate de a cunoaste oameni frumosi, oameni cu care rezonez si impart principii similare, oameni cu care am ajuns ulterior sa lucrez, oameni ce mi-au devenit prieteni."

- Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Vocea Romaniei?

- "Punctul culminant si totodata cel mai frumos a fost atunci cand  toti cei 4 antrenori s-au intors... De ce spun asta? Pentru ca am avut o promisiune interiora pe care nu am impartasit-o cu nimeni pana in momentul in care s-a intamplat inevitabilul. Insa ordinea in care antrenorii s-au intors a fost cireasa de pe tort si spun asta pentru ca antrenorul in echipa caruia am vrut sa ajung, Smiley, s-a intors ultimul. De aici si vorba... cel din urma va fi cel dintai.:)"

- Care a fost primul tau proiect dupa Vocea Romaniei?

- "Am inceput sa lucrez la conceptul proiectului pe care vreau sa-l dezvolt inca dinaintea Vocii Romaniei, insa sunt fericit sa va anunt ca acum am sprijinul lui Smiley si al echipa HaHaHa Production, si in cel mai scurt timp vom demara un proiect facut cu sufletul."

- Ce planuri ai acum?

- "Pe langa muzica, m-am hotarat sa termin facultatea pe care am inceput-o ca la un moment dat, sa ma duc in UK la un master in inginerie de sunet, si asta pentru ca sunt foarte pasionat de toate laturile muzicii. As vrea sa cunosc tot ce inseamna muzica, fie ca este vorba de partea creativa, manageriala sau tehnica. Insa un lucru este sigur: numai prin stiinta putem crea programe noi, concepte noi, tehnici noi de a manipula sunetul."

- Spune-ne cateva lucruri pe care le-ai invatat la Vocea Romaniei.

- "Un lucru important pe care l-am invatat a fost acela ca toti suntem oameni, indiferent de statutul nostru, nimeni nu este inferior sau superior atat timp cat fiecare avem de invatat lucruri noi unul de la celalat. Si acum, legat strict de Voce, am invatat elemente de tehnica vocala de care nu eram constient pana atunci."

- Ce mesaj ai pentru concurentii Vocea Romaniei din sezonul sapte?

- "La nivel psihic ar trebui ca toti concurentii sa ia asta ca pe un joc, nu ca pe o competitie, sa perceapa in primul rand acest show ca pe un lucru obisnuit, pe care trebuie sa-l faca zi de zi de acum incolo, sa fie constienti ca trebuie sa se depasesca pe ei insisi si nu pe colegul de echipa si lucrul cel mai important cred ca este sa stay true to the real you."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni