• PRO TV
  • Iubita lui Laur din trupa Zero, top model la Londra

Iubita lui Laur din trupa Zero, top model la Londra

Iubita lui Laur din trupa Zero, top model la Londra

Laur din trupa Zero, care poate fi urmarit la ProTV de luni pana vineri la ”Happy Hour”, se poate mandri cu iubita sa care luna aceasta va reprezenta Romania la un concurs international de modelling, Top Model Worldwide, la Londra.

Pe numele sau Carmen Calin, frumoasa bruneta a avut si proiecte muzicale si de actorie, fiind absolventa a facultatii de Teatru.

Ma simt onorata, cu atat mai mult cu cat nu am cochetat pana acum cu cariera de model, insa, asa cum se intampla de obicei in viata, aceasta oportunitate a aparut din senin si am decis ca nu am nimic de pierdut daca incerc. Si iata ca a meritat. Sunt fericita ca am ocazia de a fi in finala acestui concurs, o sansa enorma pentru mine personal si, sper eu, de a face pe toata lumea mandra ca sunt o romanca”, spune aceasta. 

Carmen mai povesteste ca este pasionata si de gatit, astfel ca iubitul sau de la Zero este un rasfatat: ”Imi place mult sa vad filme bune, sa citesc, sa stau cat mai mult cu familia mea si ce dragi, si sa gatesc! Partea cu gatitul imi iese chiar foarte bine. Cel putin asa imi tot spun iubitul meu si cei care ajung la noi in vizita.”

Desi participa la un concurs de modelling, iubita lui Laur spune ca a studiat de mica pianul si chitara si ca muzica si actoria ii sunt cel mai aproape de suflet

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni