• PRO TV
  • Membrii trupei Zero ataca fetele materialiste! Au lansat bancnota Zero!

Membrii trupei Zero ataca fetele materialiste! Au lansat bancnota Zero!

Membrii trupei Zero ataca fetele materialiste! Au lansat bancnota Zero!

In plina criza economica, membrii trupei Zero au inceput sa tipareasca bani. Este vorba de o ediție limitata a bancnotei Zero, cu care nu se pot cumpara sentimentele de iubire.

Tirajul ineditelor hartii vine sa completeze campania pe care artistii au inițiat-o odata cu lansarea piesei “Ploua cu bani”.
“Prin lansarea bancnotei Zero, vrem sa le reamintim oamenilor ca destinația banilor este aceea de a cumpara obiecte, nu sentimente! Pentru unii, a avea bani inseamna automat a avea si dragoste, ceea ce este o minciuna! Cat ar trebui sa coste dragostea? O bancnota cu > valoare! ”, spun membrii trupei Zero, Laur, Alex, Vlad si Papu.

Artistii si-au propus sa atraga atenția asupra unui fenomen din ce in ce mai des intalnit, inclusiv in showbiz-ul romanesc: cumpararea sentimentelor cu bani.
De acea, au lansat single-ul “Ploua cu bani” prin care spun povestea unui tanar indragostit iremediabil de o fata materialista.

“Este drama tuturor barbaților! Oare cine nu a intalnit, macar o data in viața, o femeie interesata de banii din portofel sau de marca masinii conduse, decat de personalitatea celui cu care iese la o intalnire?! Daca ar ploua cu bani, poate am scapa si noi de aceasta criza economica si, de ce nu, de criza morala!”, declara Alex Piscunov, bateristul trupei Zero.

Laur, Alex, Vlad si Papu i-ar dori sa traiasca intr-o lume cu valori adevarate, in care sa nu conteze atat de mult banii si in care bancnota Zero sa aiba cea mai mare putere de cumparare.

Asculta aici melodia celor de la Trupa Zero!



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni