• PRO TV
  • Trupa Zero iti spune 10 lucruri pe care nu le stiai, despre ei si "Happy Hour"

Trupa Zero iti spune 10 lucruri pe care nu le stiai, despre ei si "Happy Hour"

Trupa Zero iti spune <span style="color:#f00;">10 lucruri pe care nu le stiai,</span> despre ei si "Happy Hour"

Cei patru crai din Trupa Zero ne-au spus cateva secrete din emisiunea care de luni este mai mare, mai tare: "Happy Hour" incepe de la 17:30, cu 15 minute mai devreme.

Cine compune cantecelul cu care intampinati invitatii?
Piesele nu sunt compuse de noi, sunt hituri ale artistilor invitati in emisiune. De exemplu, daca este invitat un cantaret, vom interpreta un refren din cel mai cunoscut cantec al artistului respectiv. Uneori echipa emisiunii schimba versurile pieselor respective adaptandu-le subiectului ce urmeaza a fi discutat in emisiune. De cele mai multe ori, versurile sunt foarte amuzante!

Ati avut parte vreodata de reactii neasteptate din partea invitatilor. Ati suparat pe cineva?
In general, versurile fiind amuzante, am primit zambete. Alteori, admiratie pentru modul cum am interpretat piesele! Sincer, nu ne amintim de vreun moment in care invitatii sa fi fost deranjati. Chiar daca uneori versurile sunt ironice, credem ca ei sunt intelegatori. Nu tinem minte sa fi venit nimeni sa ne certe si speram nici sa nu se intample.

Care este personajul vostru monden preferat?
Nu avem un personaj monden preferat, in schimb suntem fanii celui care ii „descoase” pe invitatii din lumea mondena cel mai bine, adica Maruta!

Ce proiecte muzicale aveti?
Am lansat recent noul single Zero, se numeste „Ploua cu bani”, si acum lucram la idei pentru urmatorul single, care, speram noi, va fi lansat undeva in primavara anului urmator.

Care este cea mai mare ambitie a voastra in muzica?
Sa ajungem sa umplem un stadion cu fani ai muzicii noastre. Daca in Romania reusesti sa umpli un stadion cu platitori de bilete, inseamna ca ai ajuns undeva in muzica.

Cine sunt "eroii" vostri: pe plan muzical, personalitati, personaje de fictiune...

Papu: The Beatles, Holograf.
Laur: James Hetfield (Metallica).
Vlad: Apreciez trupe cum sunt Coldplay, Red Hot Chili Peppers.
Alex: Dave Grohl de la Foo Fighters, Michael Jackson.

Care a fost cel mai fericit moment din viata voastra?
De fiecare data cand te afli pe o scena si publicul striga atat de tare incat nu mai auzi instrumentele simti un moment de fericire greu de exprimat in cuvinte!

Ce idee preconceputa a oamenilor despre voi ati vrea sa schimbati?
De multe ori am auzit oameni in jurul nostru spunand ca artistii au o meserie usoara. Nu este chiar asa, in industria asta daca nu ai o piesa care sa prinda la public, nu te cheama nimeni la concerte. Putini poate stiu ca, uneori, trebuie sa stai in studio mai multe ore decat cineva care lucreaza la birou opt ore pe zi.

V-ati certat vreodata intre voi?
O trupa e ca o familie. Fiecare are parerea, personalitatea lui, apar bucurii, certuri, probleme, impacari. O trupa in care nu exista momentele astea nu e o trupa adevarata, inseamna ca acolo nu exista pareri si implicare! Important este sa treci peste probleme si certurile sa duca la concluzii constructive.

Daca ati fi cantat intr-o emisiune de divertisment din America, ce emisiune ar fi fost?
Probabil intr-o emisiune care ar semana foarte bine cu “Happy Hour”, pentru ca ti se da ocazia sa improvizezi si sa interpretezi live cu diferiti artisti de valoare.

"Happy Hour", de luni pana vineri, de la 17:30, la ProTV.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni