Andreea Raicu: "Venea domnul Patapievici în emisiune și mi se părea că n-aveam ce căuta acolo, așa că am fugit"

Andreea Raicu: Venea domnul Patapievici în emisiune și mi se părea că n-aveam ce căuta acolo, așa că am fugit
Data publicarii: 24 Noiembrie 2020
Data actualizare: 30 Noiembrie 2020
Era aproape un copil când s-a angajat în PRO TV – chiar ea spune asta, era foarte timidă și avea foarte puțină încredere în ea. Cu toate acestea, a făcut față, iar PRO TV a învățat-o cum să își acceseze curajul, voința, și mai ales dorința de a deveni un profesionist.

Pentru proiectul 25deani.protv.ro , Andreea Raicu a oferit un interviu special în care a povestit cât de mult a însemnat PRO TV pentru ea, dar și-a amintit și momente amuzante, precum șicanele la care o supunea Andi Moisescu,  groaza ei de a-l intervieva pe Horia Roman Patapievici și multe altele. 

Andreea Raicu: "Sunt cam 25 de ani de când am început și am început la ora 7 Bună Dimineața și practic a fost școala mea; este locul în care am învățat ce însemnă televiziune și ce a fost foarte amuzant e că eu nu aveam absolut deloc pregătire, nu știam absolut nimic despre televiziune, nu mi-am imaginat niciodată că o să lucrez în televiziune."


Andreea Raicu: "A fost extrem de greu, foarte greu, mai ales că la momentul respectiv relatia mea cu Andi nu era cea mai buna, el cumva simțea că nu are spațiu de mine și ca orice adolescent avea nevoie să aibă tot spațiul pentru el; dar am avut mare noroc pentru că am avut oameni minunați care m–au ajutat, printre care Neti Sandu, nu-mi vine să cred că este în continuare acolo."

Andreea Raicu: "Eram și speriată de tot ce se întampla acolo, imagineză-ți, o fată care fusese doar pe scenă, model, nu vorbise niciodată, nici nu aveam foarte multă încredere în mine; Andi făcea televiziune de foarte mulți ani, extrem de bun în treaba asta, probabil el și-ar fi dorit să aibă o asistentă, eu nu am fost asistenta lui, ci partenera lui și uneori nu vrei să împarți spațiul, cum spuneam. Făcea foarte multe glume pe seama mea." 

Andreea Raicu: "Acum eu și cu Andi suntem prieteni și cumva ne-am apropiat după ce am terminat emisiunea, dar recunosc că nu a fost o perioadă ușoară, dar niciodată nu înveți din lucrurile ușoare și simple care se întâmplă peste noapte."

Andreea Raicu: "O, Doamne, Dumnezeule, îmi aduc aminte că urma să vina domnul Patapievici în emisiune și eu eram o fata de 19-20 de ani și urma să îi pun întrebari și mi se părea că n-aveam ce să caut acolo, mi se părea că e un om atât de deștept, ce pot să îl întreb eu? Bineînțeles că mi se dăduseră niște întrebări pe o foaie, dar nu era de ajuns, adică trebuia să și înțeleg ce spuneam. Și am fugit, am fugit și l-am lăsat pe Andi! Mă rog, după emisune am vorbit cu dumnealui și era foarte drăguț. Cumva, eram influențată de faptul că aș fi putut să spun ceva greșit și să fi periclitat situația din emisiune și cumva am fugit, am zis, nu, nu , nu."

Andreea Raicu: "Am niște amintiri fantastice; mai ales în perioada în care trebuia să intrăm în NATO, am făcut o campanie de câteva săptămâni sau luni;în fiecare dimineață era atât de multă energie, atât de multă veselie, puteai să fii obosit, puteai să fii supărat, bolnav, îți trecea absolut totul pentru că echipa era absolut minunată.  

În interviul video de mai jos puteți afla o mulțime de povești de suflet, spuse de Andreea Raicu: surpriza pe care i-au făcut-o colegii de ziua ei, după ce au lăsat-o să creadă că au uitat de aniversare, modul în care s-a născut PRO FASHION, cum se simțea ca parte din Star-Sistem-ul PRO TV și tot ce a însemnat pentru Andreea să facă parte din Familia PRO. FOTO: FACEBOOK ANDREEA RAICU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies