INTERVIU Lucia Antal: ”Toți am fost atinși de MAGIA PRO”

INTERVIU Lucia Antal: Toți am fost atinși de MAGIA PRO
Citeste mai mult despre: 1995, lucia antal, Pro Tv,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2020
Data actualizare: 29 Noiembrie 2020
Lucia Antal, Head of Research and Development, lucrează la PRO TV încă de la începuturile acestui post de televiziune. 

Ce a însemnat și înseamnă PRO TV pentru români, pentru România, pentru tine?

PRO este EMOȚIA SUPREMĂ. Viața nu poate exista fără emoții, pozitive sau negative, ele ne fac să simțim că trăim, iar eu personal aici, în PRO, le-am trăit pe toate. Cred cu tărie că în asta stă PUTEREA PRO – multitudinea de emoții pe care le-au trăit și le trăiesc, cei care au muncit sau care muncesc aici, cei care urmăresc PRO TV de oriunde din România sau de afară, cei care nu au urmărit sau nu urmăresc PRO TV – toți au fost atinși fără să realizeze de MAGIA PRO. O dată ce ai simțit Emoția Supremă vei dori să o retrăiești sau îți vei aminti de ea toată viața.

PRO TV face parte din istoria României și acest lucru nu poate fi contestat de nimeni, a schimbat viețile multor oameni și a mișcat lucruri importante în această țară și sunt convinsă că va continua să facă aceste lucruri.

Care e prima ta amintire despre PRO TV?

Prima mea amintire este din decembrie 1995, eram operator de teren și întrebam oamenii dacă se uită la PRO TV. Afișul cu Mihai Călin, Gianina Corondan și Dana Rogoz îl vedeam peste tot și, pur si simplu, “plesneam” de mândrie că lucrez pentru televiziunea aceea occidentală, cum nu a mai fost una în Romania… și nici nu o să mai fie. Este un decembrie în care nu îmi aduc aminte să-mi fi fost frig și în care am întâlnit oameni care mi-au schimbat viața în bine și sper că și eu puțin pe a lor.

Cum erai tu acum 25 de ani?

Mă simțeam norocoasă, specială și parte din ceva măreț. Toți cei care au trăit acei ani de început în PRO știu că ce s-a întâmplat atunci aici a fost extraordinar, nu exista oboseală, nu exista “nu vreau” sau “nu pot”, respiram, mâncam, visam, plângeam, iubeam PRO TV. Le doresc colegilor mei mai tineri să aibă parte de aceeași experiență unică. 

Un mesaj pentru publicul PRO TV...

Le doresc tuturor să aiba parte de EMOȚIA PRO în viața lor.

Vezi primul jurnal Știrile PRO TV prezentat de Andreea Esca, pe 1 decembrie 1995Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea https://25deani.protv.ro/. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies