Ion Iliescu, la evenimentul de lansare PRO TV, în 1995: ”Zâmbetul meu reflectă o stare de spirit interioară”

Data publicarii: 26 Noiembrie 2020
Data actualizare: 27 Noiembrie 2020
Pe 1 decembrie 1995, la Palatul Parlamentului a avut loc evenimentul oficial de lansare al postului PRO TV. 

La festivitate au participat numeroși oameni importanți din politică, domeniul artistic, mediul cultural, oameni de afaceri, printre ei aflându-se chiar și președintele României de la vremea respectivă, Ion Iliescu. 

Acesta a oferit un scurt interviu în cadrul jurnalului prezentat de Andreea Esca și a răspuns unei întrebări interesante, despre celebrul său zâmbet. ”Fizionomia fiecăruia este o oglindă a sufletului său. Zâmbetul meu reflectă o stare de spirit interioară”, a mărturisit Ion Iliescu. 

Vezi aici programul special de 1 decembrie, de pe PRO TV! Descoperă istoria PRO TV într-un timeline digital!

De 1 decembrie, PRO TV lansează o capsulă digitală a timpului, un timeline prin intermediul căruia românii vor putea rememora momentele importante, triste sau amuzante, spectaculoase și inedite, din 1995 până în prezent. Oamenii vor avea posibilitatea de a revedea personalitățile care au făcut istorie la PRO TV, imagini de arhivă, fotografii și momente video de colecție și vor asculta amintirile celor care au făcut ca de 25 de ani România să fie PRO.

De 25 de ani suntem noi când ne implicăm și ajutăm, când vremurile ne pun la încercare. Suntem tot noi și când e timpul de sărbătoare. Pe 1 decembrie, noi suntem PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies