Pavel Bartoș, la 25 de ani de PRO TV: ”Dansez pentru tine a însemnat adevărata mea întâlnire cu televiziunea”

Pavel Bartoș, la 25 de ani de PRO TV: Dansez pentru tine a însemnat adevărata mea întâlnire cu televiziunea
Citeste mai mult despre: 2009, 25 de ani pro tv, Pavel Bartos,
Data publicarii: 27 Noiembrie 2020
Data actualizare: 30 Noiembrie 2020
Pavel Bartoș este una dintre vedetele reprezentative din PRO TV, numele său legându-se de proiecte importante ale televiziunii. Într-un interviu acordat cu ocazia aniversării a 25 de ani de PRO TV, actorul a făcut câteva mărturisiri speciale despre perioada petrecută până acum.  În 2008 ai avut o apariție senzațională la Dansez pentru tine, alături de Luciana Muntean, partenera ta. Ce a schimbat la tine participarea la acea emisiune?

Cred că acele momente au fost începuturile mele adevărate în televiziune.  Atunci am cunoscut-o pe Mona Segall, producătorul Dansez pentru tine, care pe urmă a făcut Românii au talent și Vocea României. Acolo ea m-a descoperit așa cum sunt eu și, cumva, mi-am dat casting-ul pentru emisiunile care au urmat pentru mine.  

Așa că pe lângă participarea memorabilă, când am descoperit valențe extraordinare de dansator, acest show a însemnat adevărata mea întâlnire cu televiziunea. 

Care e prima ta amintire despre PRO TV?

Prima mea amintire despre PRO TV este legată de emisiunea ”Bună dimineața, România”! Eram student atunci și alături de ai mei colegi eram pe fază să putem câștiga unul dintre premiile puse la bătaie. Ne uitam pe rând și nu ratam nicio ediție în acest mod. 

În acea perioadă să ai un element cu PRO TV (un fes, un fular) te făcea să fii cel mai tare. Toți își doreau să facă parte din generația PRO!

Cum te simțeai tu acum 25 de ani?

Așa cum spuneam, cum 25 ani eram student :)! Dar de un lucru eram sigur: mă simțeam pregătit pentru PRO TV! 

Ce a însemnat PRO TV pentru români, pentru România, pentru tine?

Când a apărut PRO TV, am simțit că România poate mai mult. Văzând o televiziune liberă, ca în Occident, îmi doream să fie și țara așa. Cei care am crescut odată cu PRO TV am simțit că suntem o generație care trebuie să facă o schimbare, care își poate lua destinul în mână și să facă mai mult! 

Un mesaj pentru publicul PRO TV

În primul rând, vă mulțumim pentru faptul că timp de 25 ani ați avut așa mare încredere în PRO TV. Iar faptul că vă uitați în continuare la noi înseamnă că ne facem treaba bine și asta ne obligă la alți 25 ani la fel de spectaculoși!  

Cea mai amuzantă întâmplare de care îți amintești din PRO?

Sunt un norocos! Am avut parte de atât de multe momente amuzante de când m-am alăturat echipei PRO TV că aș avea nevoie de multe ore să stau la povești și să le spun pe toate. Cu toate acestea, faptul că în fiecare an, pe 1 decembrie, ne întâlneam toată familia PRO și sărbătoream reușitele din ultimele luni, îmi dădea mereu un sentiment de mândrie. Chiar dacă este un an diferit și nu ne putem vedea, rămânem aproape... de la depărtare!

Ce vedetă PRO te-a inspirat, te-a mișcat?

Aș fi nedrept să amintesc doar de o vedetă pentru că a fost o întreagă generație. De la Andreea Esca, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andrei Gheorghe, Mihai Călin, Florin Busuioc și mulți alții. Nu aș putea alege doar o persoană. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies