Toni Grecu: ”Când a venit PRO TV, lumea ne-a văzut pe noi și noi am văzut lumea!”

Toni Grecu:  Când a venit PRO TV, lumea ne-a văzut pe noi și noi am văzut lumea!
Citeste mai mult despre: 2009, 25deaniprotv, Pro Tv, Toni Grecu,
Data: 23 Noiembrie 2020
La 25 de ani de la lansarea postului de televiziune, Toni Grecu și-a adus aminte de perioada de început, dar și despre ceea ce a însemnat PRO TV pentru românii. A făcut audiențe uriașe cu ”Divertis Show” și ”Serviciul Român de Comedie”, emisiuni care au rulat la PRO TV între anii 1995 -1999, respectiv 2008 - 2013. 

Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea https://25deani.protv.ro/. 

”PRO TV a fost probabil cel mai important reper în viața mea profesională, dar și din viața mea, pur și simplu. Contactul cu PRO TV-ul a determinat niște schimbări majore în devenirea mea ulterioară. Am luat PRO TV de mic copil, de la vârsta de zero ani, adică din 1995, și l-am dus până pe la 20 de ani...Cu pauze, bineînțeles. Prima etapă a fost până în 1998-1999 și a doua etapă - din 2008 până în 2013. Prima - romantică, a doua - de forță”.

Ce a însemnat pentru români PRO TV? ”A însemnat deschiderea spre lume. Stai într-o cameră, cu o fereastră închisă și cu perdelele trase. A venit Revoluția, s-a deschis fereastra, dar perdelele au rămas așa. Încă nu intra destulă lumină. Când a venit PRO TV, prima televiziune importantă din România, s-au dat deoparte perdelele și a intrat lumina în casă. Lumea ne-a văzut pe noi și noi am văzut lumea!”. 

Vizionați, în interviul video de mai sus, ce spune Toni Grecu despre un sfert de secol de PRO TV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies