Adelina Pestrițu, amintiri din emisiunile PRO TV la care a apărut: „Sosul picant al lui Măruță m-a chinuit”

Adelina Pestrițu, amintiri din emisiunile PRO TV la care a apărut: Sosul picant al lui Măruță m-a chinuit
Citeste mai mult despre: 2020, Adelina Pestritu, La Maruta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Noiembrie 2020
Data actualizare: 29 Noiembrie 2020
PRO TV împlinește 25 de ani pe 1 decembrie 2020, iar vedetele care au făcut parte din proiect sau care au apărut în diferite emisiuni au transmis mesaje aniversare.

Printre cei care ne-au oferit interviuri în exclusivitate sunt se regăsește și Adelina Pestrițu, una dintre cele mai mediatizate vedete din România și totodată câștigătoare a premiului „Best Influencer 2019”, la gala E! People's Choice Awards care a avut loc la Hollywood.

Care e prima ta amintire despre PRO TV?

Adelina Pestrițu: Prima amintire care îmi vine în minte când mă gândesc la începuturile PRO TV este din vremuri lipsite de griji, din copilărie, și are mireasmă de cozonac cald și de mere coapte cu scorțișoară. Îmi amintesc că, atunci când eram mică, eram în casa părinților și urmăream programele speciale difuzate cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Abia așteptam filmele pentru copii care erau programate în toată perioada Crăciunului, mă bucuram de fiecare și parcă nu erau sărbătorile complete fără ele.  

Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea https://25deani.protv.ro/. 

Ce a însemnat și înseamnă PRO TV pentru români, pentru România, pentru tine?

A revoluționat ideea de televiziune în România, a adus un aer de Occident în mass-media românești. Îmi amintesc că toată lumea se bucura de acțiunile și evenimentele pe care le organiza, iar emisiunile erau pline de nou, de energie și de dinamism. Mie PRO TV mi-a inspirat întotdeauna încredere și seriozitate, indiferent de vremuri. 

Care este cea mai amuzantă întâmplare de care îți amintești din prezențele tale la PRO TV?

Îmi vine în minte o întâmplare recentă. Sosul picant al lui Măruță m-a chinuit chiar și după ce am plecat de la emisiune, preț de câteva ore. N-am crezut că există așa ceva. A fost cea mai picantă emisiune la care am participat.  

Ce vedetă PRO TV te inspiră?

Îmi place Andreea Esca și mă impresionează asocierea puternică pe care o are cu PRO TV-ul. Recunosc că îmi plac mult și actorii din Las Fierbinți.  

Ce făceai în urma cu 25 de ani, îți amintești cum te simțeai atunci?

Este chiar emoționant să mă întorc atât de mult în timp. Acum 25 de ani aveam 9 ani și, cel mai probabil, în perioada aceasta mă preocupam de lista de dorințe și cadouri pentru Moș Crăciun. 

Un mesaj pentru publicul PRO TV.

Le doresc Sărbători Fericite, liniștite, cu toți cei dragi alături și cu multă sănătate! Este atât de important să fim recunoscători pentru tot ce avem și să încercăm să contribuim fiecare dintre noi, cum putem, la o lume mai bună, mai frumoasă și mai sigură!

Vezi și: Song 1 decembrie 2020 - Nemuritorii. De 25 de ani suntem noi, suntem PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!