• Advertoriale
  • (P) Blue – evolved by Autonom: Primul serviciu de ridesharing cu ADN românesc

(P) Blue – evolved by Autonom: Primul serviciu de ridesharing cu ADN românesc

(P) Blue – evolved by Autonom: Primul serviciu de ridesharing cu ADN românesc

Blue face accesibile calatoriile cu Tesla in regim ride-sharing si contribuie la reducerea cu 850 de tone a emisiile de CO2 din Bucuresti.

Blue este o companie românească de ride-sharing, parte din cea mai extinsă rețea de mobilitate din Romania, Autonom. Îmbinăm tehnologia modernă cu excelența operațională pentru a fi un agent al schimbării pozitive spre o mobilitate urbană sustenabilă.

Blue face accesibile călătoriile cu mașini electrice Tesla atât pentru persoane individuale cât și pentru companii. Cu Blue poți găsi în cel mai scurt timp o mașina electrică Tesla disponibilă pentru deplasări în oraș sau la aeroport, la un cost similar cu un taxi sau alte servicii de transport alternativ.

Blue a intrat pe piața mentropolitană din București după o investiție de peste 5 milioane de euro și cu o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y pentru deplasări prietenoase cu mediul din 21 noiembrie 2023.

Peste 60.000 de Bucureșteni au ales deja Blue în primele 3 luni de la lansare.

„Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului. In 2024 estimăm să reducem emisiile de CO2 din Bucuresti cu peste 850 de tone prin 6 milioane de kilometri parcurși electric cu peste 200 autoturisme Tesla”, a declarat Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

Blue își propune să devină în 2024 principalul furnizor de călătorii de afaceri pentru companiile din București oferind avantaje competitive importante precum: flotă nouă și electrică, tarife foarte competitive, platformă B2B, factură centralizată lunar și zero emisii CO2.

Blue - brand 100% românesc, parte din Grupul Autonom - cea mai extinsă rețea de mobilitate din România.

Aplicația mobilă Blue România poate fi descărcată din App Store și Google Play, sau accesând link-ul următor: https://linktr.ee/blueappdownload.

Website: https://blue.ro/.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri