(P) Este Bebeto Yildirim “sugar-daddy”ul de pe Tiktok și in viața reală?

(P) Este Bebeto Yildirim sugar-daddy ul de pe Tiktok și in viața reală?
Citeste mai mult despre: Bebeto Yildirim, TikTok,
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 06 Octombrie 2022
Un articol de: Ioana Olteanu. Dacă ești un consumator înrăit al online-ului , probabil știi deja cine este Bebeto Yildirim, “sugar-daddy” de pe Tiktok.  Dacă nu știi încă ce este un “sugar daddy” , este un bărbat cu o situație financiară foarte bună care oferă cadouri și beneficii materiale femeilor tinere în schimbul avantajelor de ordin  sexual.

Personajul creat de Bebeto Yildirim este unul extrem de bine conturat după modelul societății în care trăim în prezent și a câștigat foarte multă popularitate pe platforma Tiktok prin prisma clipurilor creative, a inovației personajului și a carismei sale deosebite .

În clipurile postate pe contul său de Tiktok , bebeto.yildirim, unde a adunat un număr de 3.4 M de urmăritori  , creatorul de conținut de origine turcă postează clipuri din vacanțele lui luxoase în toate colțurile lumii,  cu mașini scumpe, alături  de personalități cunoscute din România  și le invită pe urmăritoarele sale să i se alăture. Bebeto își apreciază enorm urmăritorii, și mai ales urmăritoarele, și are grijă ca în fiecare clip să își arate într-un fel sau altul aprecierea pentru fiecare dintre ele . Așa cum arată într-un clip cunoscut de pe contul său :  fie ele blonde, șatene , roșcate, brunete , el le iubește și apreciază pe toate.

Deși a explorat întreaga lume , el se simte totuși foarte legat de România, țară de care s-a îndrăgostit iremediabil încă de când a avut primul contact cu tradițiile, limba și oamenii români. 

Cu personalitatea sa încântătoare, stilul cuceritor și constanța postărilor pe platforma Tiktok, acesta a adunat mulți fani și admiratori din toate colțurile lumii, dar acest lucru a adus după sine și deschiderea multor conturi noi ce se folosesc de imaginea și postările sale. El spune clar că singurul lui cont de Tiktok este bebeto.yildirim iar toate celelalte sunt realizate ori de admiratori înfocați ori de cei ce-și doresc să îi preia imaginea creată cu greu.

În ciuda aparențelor însă, Bebeto nu este exact precum personajul său de pe platforma Tiktok “85 la sută din viața reală coincide cu viața de pe tik tok, singura exc epție este că eu sunt fidel unei singure femei.” , spune el spre dezamăgirea multor fane înfocate de ale sale, care își exprimă zilnic admirația pentru el prin comentarii, likeuri și distribuiri ale clipurilor sale de pe Tiktok. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies