(P) 6 trucuri pentru ca parfumul tău să persiste mai mult timp

(P) 6 trucuri pentru ca parfumul tău să persiste mai mult timp
Citeste mai mult despre: parfum,
Data publicarii: 02 Martie 2020
Data actualizare: 02 Martie 2020
Alegerea unui parfum potrivit poate fi destul de dificilă, ținând cont că pe piață există o mulțime de produse, de la producători de top, dar și multe replici ale parfumurilor cunoscute. 
Tocmai de aceea, atunci când alegi un parfum, trebuie să te asiguri că este un produs original și că mirosul său este unul persistent, care nu se va evapora în câteva ore. De asemenea, pentru ca un parfum să își păstreze mirosul cât mai intens, pe toată durata zilei, va trebui să pui în aplicare câteva trucuri, pe care ți le prezentăm mai jos!
Aplică parfumul pe piele, imediat după duș.
 
Studiile au dovedit că cel mai bun moment pentru a pulverize parfumul pe piele este imediat după ce ai făcut duș. Datorită faptului că porii sunt deschiși, aromele intră mai ușor în piele. Așa că pentru a te bucura de un miros persistent al parfumului, nu uita să îl folosești imediat, pe pielea proaspăt spălată.
 
Hidratează-ți pielea înainte de a te parfuma

Mirosul unui parfum durează mai mult pe o piele mai grasă, decât pe una uscată. Așa că dacă vrei ca parfumul tău să rămână proaspăt pe tot parcursul zilei, ar fi indicat să îți hidratezi pielea. Spre exemplu, după duș, poți folosi o loțiune de corp fără aromă, sau o cremă hidratantă, care creează o bază excelentă pentru parfum.
 
Cum aplici corect parfumul

O greșeală frecventă pe care multe persoane o fac atunci când se dau cu parfum este aceea de a-și freca încheieturile una de alta, după ce s-au parfumat. Acest obicei ar trebui evitat, deoarece astfel se evaporă mult mai ușor moleculele din parfum, iar acesta va mirosi complet diferit. Parfumul ar trebui aplicat de la o distanță de 15-25 de cm de piele și distribuit în mod egal. Astfel, aroma se va distribui uniform, iar parfumul își va păstra mirosul original.
 
Aplică parfumul pe zonele de puls

Pentru ca parfumul pe care îl folosești să aibă un miros intens, va trebui să îl aplici pe zonele de puls de pe corpul tău. De obicei, parfumul se pulverizează în zona gâtului, pe încheieturi, în spatele urechii, în zona umărului, sau în spatele genunchiului.

Păstrează parfumurile în condiții optime

Mirosului unui parfum se poate schimba, dacă acesta păstrat într-un loc în care umiditatea este crescută, sau lumina este prea puternică. Tocmai de aceea, este indicat să păstrezi parfumurile într-un mediu uscat și răcoros, departe de lumina soarelui. De obicei, parfumurile în sticle cu spray sunt mult mai rezistente, deoarece aroma nu se evaporă atât de ușor, și nici nu există un contact direct cu aerul, care poate deteriora mirosul.

Alege un parfum de calitate, cu note de bază intense

Dacă îți dorești ca mirosul parfumului tău să fie persistent, alege un parfum de calitate, cu note de bază din arome mai intense. De obicei, mirosul unor astfel de parfumuri se simte și după mai multe ore de la prima pulverizare. Cele mai intense note de bază sunt cele de vanilie, cele lemnoase, de patchouli, orientale sau de pin. Dacă nu știi ce produs să alegi, încearcă parfumurile de la Pacco Rabanne, care au în compoziția lor atât arome orientale, cu note lemnoase, cât și esență de patchouli.
Așadar, dacă vei ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit, vei vedea că parfumul tău va avea un miros mult mai persistent, care cu siguranță va atrage atenția tuturor. De asemenea, un parfum trebuie păstrat într-un loc uscat și răcoros, pentru a-și păstra mirosul cât mai intens, pentru o perioadă mai lungă de timp.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies