(P) Accesorii masculine care sunt la modă în acest an

(P) Accesorii masculine care sunt la modă în acest an
Citeste mai mult despre: accesorii, barbati, moda,
Data publicarii: 30 Ianuarie 2020
Data actualizare: 30 Ianuarie 2020
Când vine vorba de accesorii masculine, acestea nu prea au parte de creditul pe care îl merită cu adevărat.

Dar adevărul este că și ele sunt la fel de actuale, ca accesoriile pentru femei. Dacă doamnele și domnișoarele își găsesc mai ușor bijuterii pe măsură, în cazul domnilor, lucrurile pot sta puțin diferit.

În foarte multe cazuri (sau în majoritatea acestora), alegerea unor accesorii masculine este destul de dificilă, în primul rând pentru că bărbații au gusturi diferite de ale femeilor și ei se îndreaptă mereu către partea mai practică a lucrurilor, nu doar către aspectul estetic.

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii masculine potrivite, dar nu aveți idei (unde sau ce să căutați), E-Crystals.com – magazin online, vine în ajutorul vostru cu câteva idei de accesorii pentru bărbați care sunt la modă în acest an și pe care le găsiți disponibile în stoc pe site-ul lor:

Bratari pietre semipretioase barbati: este bine cunoscut faptul că pietrele prețioase sunt pietrele care, din punct de vedere estetic, arată foarte frumos sau decorativ, fiind folosite ca pietre în bijuterii.

După calitățile estetice, ele se împart în pietre prețioase (numite și pietre nestemate) și pietre semiprețioase. În ceea ce privește bijuteriile făcute cu mărgele din pietre semiprețioase, se spune că au o influență directă asupra câmpului energetic al purtătorului.

Mai exact, ele ne pot slabi sau întări câmpul energetic, aspect care devine sesizabil atunci când le purtăm. Astfel, este știut faptul că putem influența câmpul nostru energetic prin ceea ce purtăm zi de zi, însă trebuie să știm ce să alegem.

Alegerea noastră depinde mai mulți factori, putând fi luați în seamă și factori ca anotimpul în care ne aflăm, presiunea atmosferică sau starea de sănătate pe care o avem la un moment dat, dar și preferințele personale în ceea ce privește culoarea preferată și așa mai departe.

Dacă sunteți în căutare de bijuterii și mărgele din pietre semiprețioase, magazinul online E-Crystals.com va oferă soluții pentru toate gusturile și preferințele, în special pentru cei care iubesc acest tip de bijuterii și accesorii.

Toate modelele de bijuterii disponibile pe site au un preț foarte bun, iar calitatea lor este garantată în fiecare caz în parte. Mai mult decât atât, acestea dau dovadă de o eleganță deosebită, vin în culori dintre cele mai spectaculoase și sunt prelucrate exact atât cât trebuie pentru a nu strica frumusețea fiecărei pietre.

Pe site-ul lor puteți găsi o gamă foarte variată de brățări pentru bărbați, realizate din pietre semiprețioase, dar și alte bijuterii, care abia așteaptă să fie descoperite! Varietatea de forme, modele și culori cu siguranță o să va atragă instant atenția.

Se spune că piatra este cea care își alege purtătorul, așadar, dacă nu știți ce să alegeți, faceți următorul joc de intuiție: priviți imagini cu mai multe pietre diferite și alegeți-o pe cea care v-a atras din prima sau cea asupra căreia simțiți că reveniți.

Mai puteți alege pietrele în funcție de preferințele legate de culoare sau chiar de zodia cuiva! Zodiacul și cristalele au o legătură strânsă și fiecare zodie în parte are anumite pietre cu care rezonează cel mai bine (deci este un criteriu de alegere mai mult decât plauzibil, pe care merită să îl luați în considerare).

Puteți să optați pentru bijuteriile E-Crystals.com pentru a le oferi în dar cuiva, cu sau fără o ocazie specială, pentru că sigur veți găsi mereu ceva care să va atragă atenția, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al raportului calitate – preț. Vizitați site-ul lor online chiar azi, ca să va convingeți personal de acest lucru.

De ce să alegeți E-Crystals.com? Deoarece vă oferă cristale, pietre semiprețioase, baghete terapeutice, sfere, grile de cristale, obeliscuri, piramide, bijuterii, brățări, cercei, inele, medalioane, coliere, lanțuri, fumigatie, bețe parfumate, esențe, accesorii pentru bijuterii, informații despre pietrele semiprețioase, proprietăți, caracteristici, cristale și zodii.

Produsele și informațiile oferite au ca scop o terapie complementară. Este vorba despre cristaloterapie. Cristaloterapia este o metodă de tratament folosită încă din timpuri străvechi pentru a restabili starea de sănătate a organismului sau a înlătura anumite blocaje mentale și emoționale cu ajutorul puterii vindecătoare a cristalelor.

Încă de acum mii de ani, cristalelor le-au fost atribuite proprietăți magice, au fost folosite ca amulete sau talismane pentru a proteja, a aduce sănătate, noroc.

Care este principiul cristaloterapiei? Aceasta are la bază ideea că fiecare cristal are energia sa unică și folosind anumite pricipii putem intra în rezonanță cu acestea, pentru a le activa energia și a ne vindeca, cristalele acționând simultan în plan mental, fizic și spiritual.

Este foarte important să apelați la un specialist în cristaloterapie înainte de a începe un astfel de tratament, deoarece folosite eronat, cristalele pot amplifica aspecte pe care dorim, de fapt, să le înlăturăm.

Trebuie să se țină cont, de asemenea, că unele cristale au efect energizant în timp ce altele au efect calmant sau relaxant. Unele cristale nu sunt compatibile în timp ce altele se susțin și grăbesc procesul de vindecare și așa mai departe.

Cu toate astea, trebuie să știți că pe E-Crystals.com puteți găsi cristale în toate formele lor, prelucrate în cele mai diverse și unice bijuterii pe care le-ați văzut vreodată.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!