(P) Ai început noul an...

(P) Ai început noul an...
Citeste mai mult despre: La Festa, cafea La Festa,
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 09 Februarie 2022
...și ți-ai însușit surprinzător de repede vechile obiceiuri. Nu vorbim de cele bune. Ci de cele de care ți-ai propus să scapi: să nu mai stai 5 minute în plus în pat dimineața ca apoi să alergi înnebunită să nu întârzii la birou sau la facultate; să nu mai spui ”fac mâine” ceva pentru care ai timp să-l faci azi; să nu te mai superi că nu-ți stă bine părul sau că a sărit foarte puțin oja de pe o unghie.

Căci ți-ai dat seama de ceva timp că viața este despre altceva. Este despre bucurii din lucruri mici, despre a privi cu interes tot ce se întâmplă în jur, este despre puterea ta și numai a ta de a-ți crea propriile amintiri plăcute. Știi că poți să trăiești clipa, să fii conștientă de cine ești și de cât de specială ești. Știi că poți să ai altă abordare a situațiilor stresante, să fii mai relaxată și mai înțeleaptă. Îți trebuie doar un strop de determinare ca să-ți poți depăși micile slăbiciuni.

Și vezi viața cu ochi dulci.

Știi că poți asta. O vreme nu ai crezut dar simți că poți reuși ca, după încercări succesive, să-ți schimbi modul de gândire într-unul încrezător, optimist. Că poți să privești totul mai relaxată, cu încântare, ca atunci când savurezi ceva dulce. 

Cum ar fi un cappucino La Festa. Băutura savuroasă, perfectă pentru momentele de răsfăț sau pentru un boost de energie dimineața ori în timpul zilei. Îndrăgită și de cunoscuta vloggeriță de beauty&lifestyle Andreea Balaban. Bucură-te împreună cu ea de momentele de răsfăț și de varietatea de arome!

De la cele standard: Clasic, Vanilie, Frisca, Choco, Alune, Rom până la cele mai moderne, din gama Extra Size, cu extra spumă: Latte Macchiato, Irish Cream, Mochaccino. 

Neaparat să încerci și noul sortiment Toffee – o combinație delicioasă cu spumă bogată de lapte și cafea, pentru momentele tale de relaxare.

La Festa – bucură-te de băutura dulce, cu gust plăcut și ușor de preparat! Și vezi viața cu ochi dulci.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies