(P) Asigură-te că viitorul va arăta așa cum vrei tu

(P) Asigură-te că viitorul va arăta așa cum vrei tu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Decembrie 2021
Data actualizare: 06 Decembrie 2021
Planuri. Le facem des, fie că plecăm în vacanță sau doar la cumpărături, dar mai ales le facem atunci când vine vorba despre viitorul și familia noastră. Și deși ne place să credem că totul va merge așa cum ne dorim, realitatea ne dovedește de multe ori că e suficientă o situație neprevăzută pentru ca totul să se schimbe.

Din fericire, există și soluții prin care poți trece mai ușor peste un eveniment neplăcut din viața ta și a celor dragi și să te bucuri de continuitatea planurilor tale. Asigurarea mixtă de viață de la Groupama este una dintre ele, un produs complex care îți oferă un dublu avantaj: poți economi suma de bani necesară pentru a-ți îndeplini visurile și, în același timp, îi oferi familiei tale siguranța unui viitor financiar stabil, indiferent de circumstanțe. Suplimentar, la finalul contractului, poți primi o sumă de bani, rezultată din investirea unei părți din primele achitate.

Asigurarea mixtă de viață de la Groupama îți oferă posibilitatea de a adăuga contractului de asigurare acoperirile care ți se potrivesc, poți alege durata contractului, valoarea sumelor asigurare și valoarea și frecvența de plată a primelor de asigurare. 

De ce să-ți faci o asigurare de viață? Pentru că înainte de orice, ea înseamnă continuitate. Continuitate pentru standardul tău de viață la ieșirea din activitate, continuitate pentru viața celor dragi ție, atunci când tu nu îi mai poți susține, continuitate pentru toate planurile tale de viitor, fie ele mai mari sau mai mici. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!