(P) Cum să alegi piese de mobilier HoReCa de top pentru locația ta?

(P) Cum să alegi piese de mobilier HoReCa de top pentru locația ta?
Autor: Maria Rusu
Data: 26 Martie 2020
Atunci când îți deschizi o afacere cum ar fi un restaurant, hotel, cafenea sau club, un aspect foarte important este designul și mobilierul din locație. Aspectul locației îl va face pe client să se simtă mai bine și să își dorească să se întoarcă.

Asta înseamnă că trebuie să investești de la bun inceput în mobilier HoReCa de lux. Piesele de mobilier HoReCa de lux pot fi găsite într-o varietate de stiluri, materiale, dimensiuni și bineînțeles, prețuri. 

Tocmai de aceea, trebuie să știi exact ce temă și ce stil va avea locația ta, dar și care este bugetul de care dispui pentru a amenaja zona.

Avantajele mobilierului HoReCa de lux

Cel mai important avantaj al unui mobilier HoReCa de lux este faptul că atrage clienți. Indiferent că vor fi atrași de cum arată locația ta, că se vor simti confortabili și în mediul lor sau că vor aprecia designul, afacerea ta va avea de câstigat.

Pe de altă parte, modelele de articole precum piesele de mobilier HoReCa de la IdaShop sunt confecționate din materiale premium. Acest lucru înseamnă că piesele vor rezista mai mult în timp, iar tu îți vei recupera investiția. Locațiile HoReCa primesc sute sau mii de clienți pe an ce duc la folosirea la maxim a obiectelor.

Dacă alegi scaune de bar moderne, mese de calitate și alte articole care isi vor pastra aspectul bun de-a lungul timpului, atunci nu va fi nevoie sa faci schimbari dese.

De asemenea, decorul și mobilierul sunt niște indici ai calității serviciilor și produselor oferite. Atunci când vezi un hotel sau restaurant care arată foarte bine, automat te gândești și că mâncarea va fi bună, personalul va fi unul profesionist și serviciile de calitate.

Zicala “Prima impresie contează” este valabilă și în cazul locațiilor HoReCa, mai ales dacă brandul este unul nou de care lumea încă nu a auzit.

Tipuri de piese de mobilier HoReCa de top

Dacă urmează să îți deschizi un business în domeniul HoReCa, atunci poți să arunci un ochi pe gama variată de piese de mobilier HoReCa de la IdaShop. Printre tipurile de mobilier pe care le poți găsi și care sunt foarte importante într-o locație sunt:

  • Mesele și scaunele
  • Scaune de bar moderne
  • Canapele și fotolii HoReCa
  • Decorațiuni și accesorii: tapet, șeminee, corpuri de iluminat moderne, cuiere, mozaic sau oglinzi decorative.

Elemente esențiale ale mobilierului HoReCa de lux

Atunci când vine vorba de alegerea unor mese, scaune HoReCa, dar și scaune de bar moderne, trebuie să ții cont de anumite aspecte pentru ca aceste piese să corespundă nevoilor locației, dar și ale clienților.

  1. Tema localului. Este important ca mobilierul să se potrivească cu tema pe care ai ales-o. Dacă de exemplu ai o cafenea, atunci poți opta pentru un mix de canapele confortabile și scaune de lounge. Dacă îți deschizi un hotel de lux, atunci mobila din materiale de calitate și corpurile de iluminat ar trebui să fie principalele elemente pe care să pui accent. Culorile și materialele pieselor de mobilier sunt și ele importante. Designul localului trebuie să fie unitar, astfel încât să creeze o imagine pentru brandul tău, o imagine pe care clienții o vor memora și o vor asocia automat cu numele business-ului.
  2. Înălțimea, lățimea și spațiul de ședere. Pe lângă calitatea și aspectul pieselor HoReCa, trebuie să iei în calcul și dimensiunile acestora. Poți alege scaune de bar moderne impresionante, însă dacă nu sunt și confortabile, atunci nu o să fie tocmai plăcute. În cazul în care vei deschide un restaurant, gândește-te la dimensiunile meselor pentru că atunci când vei avea mai mulți clienți la masă care vor comanda de mâncare, să nu fie nevoiți să se înghesuiască.
  3. Calitatea materialelor din care sunt confecționate obiectele. 
  4. Mentenanța și îngrijirea spațiului. Când alegi scaune de bar moderne și alte piese de mobilier HoReCa, trebuie să fie și practice, dar și ușor de întreținut sau curățat. Indiferent de tipul de local pe care urmează să îl deschizi, nu vei avea posibilitatea să schimbi obiectele de fiecare dată când se murdăresc și nici nu ar fi rentabil. Tocmai de aceea, trebuie să alegi articole care se pot curăța ușor după mai multe folosiri astfel încât să arate ca la început.
FULLSCREEN
(P) Cum să alegi piese de mobilier HoReCa de top pentru locația ta?
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO