(P) Cum să te pregătești pentru o vacanță fără griji

(P) Cum să te pregătești pentru o vacanță fără griji
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 22 Noiembrie 2021
Anul acesta ai decis să-ți petreci vacanța în România. Ți-ai planuit traseul până la ultimul detaliu și de-abia aștepti să ajungi la destinație. Te urci în mașină și deși pare că totul e la locul lui, simți totuși că ai uitat ceva – s-ar putea să fie asigurarea de călătorie. 

În caz că încă nu știai, la Groupama ai posibilitatea de a încheia o asigurare de călătorie inclusiv pe teritoriul României. În felul acesta, indiferent dacă îți vei petrece vacanța descoperind cascade spectaculoase în Apuseni, trasee montane unice prin Carpați sau castele de poveste în Transilvania, o vei face cu adevărat relaxat. 

Nimănui nu-i place să se gândească la ce-i mai rău înainte de vacanță, însă dacă se întâmplă să te confrunți cu o urgență medicală, vei fi direcționat către o clinică parteneră, unde singura ta preocupare va fi să te faci bine. La fel și dacă lecția celui mic de schi se încheie mai repede decât planuiai. În caz că zborul tău întârzie mai mult de 4 ore sau bagajul e de negăsit, dacă mașina se strică la jumătatea drumului sau te confrunți cu alte evenimente care duc la întreruperea sau extinderea călătoriei, cheltuielile îi vor fi rambursate conform sumelor maxime asigurate prin contract. 

În plus, cu asigurarea de călătorie de la Groupama ești acoperit fără costuri suplimentare și pentru evenimentele generate de pandemia Covid19. Ai deci toate motivele pentru a te asigura că iți vei aminti chiar și de micile sau marile peripeții din vacanță cu zâmbetul pe buze. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies