(P) Descoperă gama ultraperformantă de grupuri electrogene pe energen.eu!

(P) Descoperă gama ultraperformantă de grupuri electrogene pe energen.eu!
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Ianuarie 2020
Data actualizare: 17 Ianuarie 2020
Alimentarea continuă cu energie electrică este vitală în momentul actual.


Întreruperile necontrolate de curent generează neplăceri atât pentru utilizatorii casnici, cât mai ales pentru business-uri, în cazul cărora efectele penelor de curent pot fi foarte grave – de la sistarea activității pe perioade lungi de timp, până la pierderi financiare considerabile sau chiar punerea în pericol a siguranței angajaților.

Pe energen.eu, site-ul unuia dintre cele mai mari companii producătoare de generatoare de curent electric de pe piața autohtonă, administratorii halelor/fabricilor de producție sau ownerii de afaceri din domenii diverse vor descoperi cele mai fiabile soluții ce asigură desfășurarea neîntreruptă a activității.

În oferta bogată a companiei ENERGEN există produse adaptate fiecărui tip de activitate, care acoperă o plajă largă de nevoi și care se adresează nu numai consumatorilor industriali, ci și celor individuali.
 

ENERGEN – grupuri electrogene Diesel și pe gaz realizate pe principiul sustenabilității

Generatoarele de curent electric pentru uz industrial (denumite și grupuri electrogene) sunt echipamente ce furnizează energie electrică în orice situație, mai ales atunci când rețeaua principală de distribuție întâmpină probleme.

Bunul mers al unui business nu se poate baza doar pe acest sistem centralizat care, în România, funcționează uneori deficitar. Din acest motiv, fiecare companie ar trebui să investească într-un generator performant, preferabil într-unul Diesel, care are două mari avantaje: consumă mai puțin și se întreține mai ușor decât celelalte modele.

Compania ENERGEN este cunoscută pe piața autohtonă drept unul dintre producătorii de top de generatoare, ale cărui produse beneficiază de certificări internaționale de calitate, dispun de cele mai bune motoare și alternatoare din lume și sunt apreciate pentru performanțele oferite.

Ca atare, gama de produse reușește să satisfacă exigențele celor mai de amploare proiecte. Având o capacitate extraordinară de a înțelege nevoile actuale ale clienților și o experiență considerabilă în acest domeniu, ENERGEN oferă soluții prompte tuturor celor care solicită servicii energetice eficiente și sustenabile.

Experiența, profesionalismul și seriozitatea sunt atributele care îi recomandă pe membrii echipei ENERGEN drept parteneri de încredere în orice fel de proiect, indiferent dacă vorbim despre echipamentele medicale, sisteme de sonorizare pentru evenimentele outdoor, susținerea activității centrelor de date, a spitalelor și a băncilor.

Grupurile electrogene Diesel sunt, cu siguranță, vedetele categoriei de generatoare regăsită pe site-ul companiei ENERGEN. Motivul pentru care acestea sunt atât de populare și de apreciate îl reprezintă costurile reduse de utilizare și de mentenanță.

Pentru a funcționa la parametri optimi, un model Diesel are nevoie de o cantitate mai mică de motorină, comparativ cu cea necesară unuia pe benzină, care este semnificativ mai mare. Tot la capitolul costuri, amintim avantajul prețului mai redus al motorinei față de cel al altor combustibili.

În ceea ce privește siguranța în utilizare, grupurile electrogene Diesel se remarcă prin reducerea aproape la minimum a riscurilor asociate utilizării combustibililor inflamabili.

Modalitatea de aprindere a motorinei, prin compresie, nu prin scânteie, previne supraîncălzirea generatorului și, implicit, apariția unor accidentări serioase.

Cât despre întreținerea unui astfel de aparat, singurul lucru pe care utilizatorul trebuie să îl aibă în vedere este schimbarea periodică a uleiului de la motor.

Revenind la produsele comercializate de ENERGEN, trebuie să aducem în prim-plan avantajele ce țin de calitatea materialelor componente folosite. Piesele ce intră în alcătuirea acestora sunt furnizate de unii dintre cei mai mari producători la nivel internațional.

De asemenea, toate generatoarele ENERGEN dispun de o carcasă ultra rezistentă, capabilă să absoarbă zgomotul produs de aparat în timpul funcționării și să reducă astfel gradul de poluare fonică.

Accesează site-ul energen.eu, descoperă oferta bogată și alege produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies