(P) Este timpul să afli cum poți efectua o reîncărcare cartelă Vodafone în doar doi pași!

(P) Este timpul să afli cum poți efectua o reîncărcare cartelă Vodafone în doar doi pași!
Data publicarii: 13 Februarie 2020
Data actualizare: 13 Februarie 2020
Opțiunea de a reîncărca rapid și cu ușurință creditul unui telefon le surâde multora care preferă cartelele prepaid în detrimentul unui abonament.

Fie că nu doresc să se lege la cap cu un contract, fie că doresc să aibă libertatea de a consuma exact atât cât consideră de cuviință, beneficiile unei cartele prepay fac din aceasta o opțiune viabilă în prezent pentru mulți clienți ai companiilor de telefonie mobilă. 

De aceea, atunci când trebuie să dai un telefon urgent, cea mai bună soluție de reincarcare cartela Vodafone este online. Cu toate acestea, puțini știu că, alături de site-urile oficiale, există și site-uri de reîncărcare cartelă Vodafone afiliate, precum Încarcă.ro! 

Acest site îți oferă, alături de bonusul companiei de telefonie mobilă, o serie de extra avantaje de care poți beneficia și tu! Acum, indiferent de locul în care te afli, dacă ai acces la internet vei putea efectua și tu o reîncărcare cartelă Vodafone, simplu și rapid!

Ce trebuie să faci însă pentru a folosi serviciul de reîncărcare cartelă Vodafone oferit de Încarcă.ro? Iată cum să îți reîncarci creditul în doar doi pași simpli:

1. Primul pas este completarea datelor de pe formularul aflat chiar pe pagina principala a site-ului. Aici va trebui să acorzi atenție procesului de selectare a operatorului (în acest caz Vodafone), alegând și pachetul de reîncărcare și tipul de reîncărcare (suma în Euro).

După aceasta, va trebui să introduci o adresă de e-mail validă și să bifezi căsuța în care confirmi că ești de acord cu termenii, condițiile și politica de confidențialitate.

2. Al doilea pas constă tot în introducerea de date. În cazul în care încarci ca persoană fizică, va fi nevoie să scrii numele, prenumele și adresa ta, însă în cazul persoanelor juridice va fi nevoie și de un cod de identificare fiscală al companiei.

După introducerea acestor date, tot ce rămâne de făcut este selectarea modalității de plată. De asemenea, în cazul în care deții un cod Card Cadou, îl vei putea revendica aici!

Așadar, când ai nevoie data viitoare de o reîncărcare cartelă Vodafone cât mai rapid și fară riscuri, apelează oricând la serviciile oferite de Încarcă.ro, iar orice urgență va fi rezolvată în timp record!

Însă viteza și conveniența nu sunt singurele atuuri ale acestui serviciu. Iată ce extra bonusuri primești pe Încarcă.ro:

- cu opțiunea Prepaid Silver ai 500 Mb date mobile (2x250 Mb) și 100 minute/SMS-uri naționale (2x50);

- cu opțiunea Prepaid Gold ai 1000 Mb date mobile (2x500 Mb) și 200 minute/SMS-uri naționale (2x100);

- cu opțiunea Prepaid Platinum ai 1500 Mb date mobile (2x750 Mb) și 400 minute/SMS-uri naționale (2x200);

- cu opțiunea Prepaid Titanium ai 2000 Mb date mobile (2x1000 Mb) și 600 minute/SMS-uri naționale (2x300);

Ai atâtea motive să fii fericit cu noile bonusuri pentru reîncărcare cartelă Vodafone de la Încarcă.ro! Alege să faci o reîncărcare pentru tine sau pentru cei dragi și bucură-te de eficiență și de super-bonusuri, la orice oră din zi și din noapte!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies