(P) Fii și tu unul dintre aceia care au ales să-și amenajeze casa cu un șemineu decorativ de efect

(P) Fii și tu unul dintre aceia care au ales să-și amenajeze casa cu un șemineu decorativ de efect
Citeste mai mult despre: semineu, amenajare, Șeminee electrice,
Data: 27 Ianuarie 2020
Amenajarea și decorul căminului nostru, dacă sunt făcute ca la carte, ar trebui să reușească să împrumute puțin din personalitatea și carisma noastră.

În funcție de gusturi, preferințe sau bugetul de care dispunem, fiecare dintre noi ne dorim să oferim mediului în care locuim, un plus de farmec și confort vizual. 

Ne placem să credem că noi, cei de la Infocasa, vom deveni pentru voi una dintre sursele principale de inspirație pentru aranjarea casei ce pot fi întradevăr extrem de variate,  începând de la reviste de specialitate și terminând cu site-uri sau bloguri de profil, cu subiecte special dedicate elementelor de estetică interioară sau amenajari exterioare ale locuinței, grădinii sau terasei tale.

Toate elementele de decor se nasc din nevoia de a ne oferi momente totale de relaxare, mai ales atunci când ne întoarcem acasă și căutăm confortul și intimitatea în compania familiei sau persoanei iubite, după o zi lungă și extenuantă, petrecută la job. 

Șemineele electrice și bioșemineele sunt obiecte care pot întregi decorul unei locuințe și chiar adaugă un plus de căldură dacă este nevoie, însă nu sunt concepute sa devină sursă principală de încălzire.

Șemineele bio sunt sunt dispozitive care funcționează pe bază de bioetanol, nu necesită coș de fum pentru că nu emană nici fum și nici miros.

Aceste bioșeminee vin în mai multe forme și modele, putând fi încastrate sau atașate pe perete. Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă iar șemineele bio mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiunea lui și spațiul disponibil, pornind de la birou și până la terasa din grădină.

Șemineele bio nu sunt prevăzute cu sticlă termorezistentă deoarece aceasta împiedică procesul arderii prin împiedicarea pătrunderii oxigenului, dacă ușa este închisă ermetic.

Șemineele electrice sunt piese de mobilier din lemn masiv care au rol decorativ, cu o tehnologie tip LED 3D care imită la perfecție focul din șemineul pe lemne.

Acestea, la fel ca șemineele bio, nu au o capacitate de încălzire a unei locuințe, dar reușesc să ofere acel plus de căldură pentru o cameră mică din punct de vedere al dimensiunilor, de până la 37 mp și asta prin intermediul aerotermei cu care sunt dotate.

La cerere clientului, acestea pot fi configurate și cu un sistem auditiv care imită perfect sunetul focului și al lemnelor care trosnesc, oferindu-ți acea senzație veritabilă, de a te afla în fața unui șemineu tradițional pe lemne.

Recomandarea noastră se îndreaptă către profesioniștii în materie de soluții de încălzire alternativa de la PEFOC, al căror magazin oferă din stoc propriu, o gamă largă de produse, precum: șeminee tradiționale pe lemne, gaz sau bioethanol, focare de șemineu, sobe rustice pe lemne, termoseminee, coșuri profesionale de fum și diferite accesorii pentru întreținerea șemineului tău.

Pentru orice întrebare legată de gama completă de produse, nu ezitați să-i contactați iar un consultant din echipa lor, o să vă ofere pe loc, cele mai potrivite soluții pentru căminul și nevoile voastre de încălzire. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO