(P) Gresie și faianță pentru acasă | Tendințele anului 2021 în amenajări interioare

(P) Gresie și faianță pentru acasă | Tendințele anului 2021 în amenajări interioare
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Spune-mi ce înseamnă confort pentru tine, ca să știu ce să-ți recomand! Când vine vorba de amenajări interioare, românii îmbrățișează tendințele anului 2021 în alegerea plăcilor ceramice de interior. Iată recomandările specialiștilor!

Omul modern se inspiră în aproape tot ce face de la natură, de la care preia elemente esențiale de îmbunătățire a calității vieții. De aceea, casele noastre tind să fie porți deschise spre natură, ale cărei legi sunt replicate pentru creșterea confortului.

Când vine vorba de alegerea plăcilor ceramice de interior, românii au soluții la îndemână, de calitate superioară și aliniate tendințelor internaționale. Risipim misterul și mărturisim că ne referim la noile colecții CESAROM.

Nuanțe și culori gresie și faianță – trenduri 2021

Fiecare sezon este dominat de culori și nuanțe diferite, care ajung în tendințe grație recomandărilor venite de la specialiști. Dacă în 2020, românii au făcut o pasiune pentru gresia și faianța de culoare gri, anul acesta albastrul naval este nuanța dominantă în materie de plăci ceramice. 

Pentru ca un produs sau o culoare să ajungă la modă este necesar ca o largă majoritate a designerilor de interioare să se pună de acord că asta e alegerea cea mai inspirată. În 2021, albastrul naval al gresiei și faianței a fost pus laolaltă cu lemnul în tonuri deschise și griul cald al stilului industrial.

Toate aceste mixuri cromatice se regăsesc în plăcile de gresie și faianță CESAROM, și nu vorbim de o singură colecție.

Colecții plăci ceramice CESAROM lansate în 2021

Respectând tendințele internaționale, CESAROM a lansat în acest an nu mai puțin de 25 de colecții noi de plăci ceramice de interior și exterior. Un plus de inovație se regăsește în noua gamă de gresie și faianță CESAROM® safe+™, cu protecție antibacteriană pe viață. Beneficiile sale se regăsesc AICI.

Colecţia Essential este vedeta anului 2021, iar principala explicație este că reușește să îmbine perfect culorile anului: albastrul naval și griul luminos. Cele două plăci de gresie porțelanată sunt completate armonios cu un decor patchwork cu ușoare tușe vintage. 

Indiferent de gusturi sau de tipicul spațiului de locuit, colecția ajută orice designer de interioare să creeze un mediu confortabil întregii familii.

Tendințele anului 2021 se regăsesc și în celelalte game lansate în acest an: Move, Crust, Camino, Traver, ColorLine, Creativo, Helios, Tree, Mud, Tempo, Colosseum, Norman și Supreme. Toate produsele sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați, rețelele DIY Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, precum și în magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca și București.

Ceea ce poate nu știați e că portofoliul CESAROM® este mult mai vast și cuprinde peste 200 de colecții de gresie și faianță. Acestea sunt realizate în vest, adică la Cluj, în unica fabrică de plăci ceramice din România (Sanex SA). Materiile prime sunt obținute de pe plan local și, folosind tehnologie de ultimă generatie și experiența de zeci de ani a ceramiștilor români, contribuie la realizarea unor produse de înaltă calitate.

Gresie și faianță. Ce caută românii în 2021

În materie de gresie și faianță, românii au câteva preferințe atunci când încep un proiect de amenajare. Din portofoliul CESAROM®, principala atenție este îndreptată spre plăcile de gresie porțelanată format 60x30 cm, de tip parchet. În topul căutărilor se află și gresia care imită cimentul sau pietrele naturale precum granitul sau travertinul (Canada, Granito, Piedra, Tanum, Traver). Pe acest segment, producătorul de la Cluj este lider de piață.

În ceea ce privește faianța, cele mai populare în rândul românilor sunt piesele de format 50x25 cm din colecțiile ColorLine, Creativo și Nalim.

Cine este CESAROM 

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă, este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de aproape 60 de ani. CESAROM se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii SANEX SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor. Toate colecţiile CESAROM pot fi consultate pe site-ul www.cesarom.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!