(P) Litere volumetrice - eCBR le produce și le montează la sediul firmei tale

(P) Litere volumetrice - eCBR le produce și le montează la sediul firmei tale
Data publicarii: 12 Februarie 2020
Data actualizare: 12 Februarie 2020
Pentru a fi un antreprenor de succes ai nevoie de multă promovare. Echipa eCBR produce litere volumetrice și le montează acolo unde ai nevoie.

Îți merge bine în afacerea ta și crezi că acest lucru va fi pentru totdeauna? Marketerii infirmă acest lucru. Aceștia au afirmat de foarte multe ori că orice brand are nevoie de promovare continuă pentru a-și menține sau a-și crește cifra de afaceri.

Cum poți avea parte de o promovare continuă? Foarte simplu, folosind litere volumetrice chiar la sediul tău. Acestea reprezintă o modalitate de a te promova care are efect imediat și fără întreruperi.

Dacă o reclamă în mass media rulează doar câteva secunde, literele volumetrice sunt acolo atât cât tu vrei.

Echipa eCBR le montează în locul indicat de tine și astfel vei avea parte de reclamă non-stop. În orice secundă cineva tranzitează acea zonă, brandul tău va fi vizibil datorită acestor litere volumetrice.

Acest tip de reclamă nu este una plătit per click la fel ca reclamele online sau plătită la secundă la fel ca la TV. O dată ce le comanzi și ți-au fost montate la sediu, sunt ale tale nelimitat, fără alte costuri suplimentare.

Tipologia literelor volumetrice este dată de întrebuințarea pe care vrei să le-o dai.

Pentru asta enumerăm câteva tipuri de litere volumetrice care vă ajută să vă gestionați atât bugetul cât și necesitățile.

Litere volumetrice pexiglas

Acest tip de litere volumetrice se poate personaliza, astfel încât să ia diferite dimensiuni, culori sau fonturi. Avantajul acestora este că pot fi montate atât în interior cât și exterior.

Litere volumetrice polistiren

Acestea pot avea diverse întrebuințări. Le poți folosi atât ca și tip de reclamă, dar și pentru evenimente de tip nunți. botezuri, aniversări.

Litere volumetrice luminoase

Acestea aparent sunt cele mai des folosite mai ales pentru vizibilitatea pe care o oferă și pe timp de noapte.

Promovarea reprezintă un "must have" al timpurilor  noastre. Orice firmă, cât ar fi de mică sau de mare trebuie să folosească diferite metode pentru a ieși în evidență. În funcție de nișele de clienți pe care doriți să le atrageți, alegeți și tipul de reclamă.

Literele volumetrice sunt o modalitate generalistă de promovare. Aceasta nu îți impune să ții cont neapărat de o nișă de clienți anume. Poți folosi metoda oriunde și în orice circumstanță.

Le poți folosi de asemenea atunci când ai un eveniment privat și vrei să scoți în evidență ceva. La o nuntă, botez sau onomastică de exemplu, poți scoate în evidență numele "inculpaților".

De asemenea poți afișa mesaje sau poți semnaliza anumite zone importante din cadrul evenimentului într-o manieră elegantă. Poți semnaliza prezidiul, locul unde stau sărbătoriții sau poți semnaliza de exemplu, candy barul sau locul pentru fumat.

Cu siguranță vei câștiga la capitolul imagine dacă vei folosi literele volumetrice într-o maniera nonconformista. Dacă totuși ești o persoană rezervată și metodele clasice îți sunt mai ușor de digerat, mergi pe ceea ce simți. Întotdeauna partea instinctuală te ajută să devii mai creativ.

Poți profita de recomandarea către eCBR pentru a ști cu certitudine că ai făcut alegerea potrivită atunci când alegi o agenție de publicitate pentru a te promova.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies