(P) O comunitate și relații de calitate prin Dream Trips România

(P) O comunitate și relații de calitate prin Dream Trips România
Data publicarii: 18 Martie 2020
Data actualizare: 18 Martie 2020
Ieri am dat peste acest citat “calitatea vieții tale este calitatea relațiilor tale” (Tony Robbins). Am mai citit mesajul în alte forme, dar nu îl intelesesm cu adevărat. Ești pregătit să integrezi o informație doar atunci când ai acumulat experiență și poți conștientiza un adevăr rostit de alții.

În acest articol voi încerca să arăt ce m-a dus pe mine la înțelegere. 

M-am alăturat viziunii Dream Trips România acum mai bine de un an. Îmi place foarte mult tot ce ține de domeniul «travel» și timp de 15 ani am profesat în industria hotelieră.

A fost o provocare să privesc domeniul din alt unghi și, colaborarea cu ROVIA LLC, îmi oferă din plin această oportunitate.  

ROVIA LLC este agenția care se ocupă de produsele de travel pe care holdingul american WorldVentures le promovează prin clubul de călătorii DreamTrips. 

Oamenii din acest club împărtășesc o pasiune comună, aceea de a călători cât mai mult, de a se bucură de viață alături de prieteni, de a se descoperi pe șine și de a dezvoltă relații frumoase. Aparent greu de crezut... 

Când i-am cunoscut pe cei care au adus DreamTrips în România încă din 2014, am avut însă o surpriză plăcută. Sunt oameni frumoși, foarte deschiși, în permanență dezvoltare personală și, cel mai important, iubitori de oameni.

Da, puteți spune că așa este industria de network marketing, că fiecare își urmărește până la urmă propriul obiectiv. Și eu sunt suspicioasă din fire… Însă aici am descoperit mai mult de atât. 

În comunitatea formată de DreamTrips, oamenii învață de la oameni. Am observat încântată cum, treptat, ei ajung la o sinergie prin colaborare. Iar colaborarea aduce o satisfacție profundă care te hrănește și te ajută să-ți depășești propriile limite.

În vânzări, spui mereu că oamenii cumpără de la oameni și ești într-o competiție continuă. Aici, oamenii înțeleg că dacă colaborează au cu toții de câștigat și, cu o stare de spirit pozitivă, se dezvoltă împreună și în același timp individual. 

Dreamtrips Local (DTL) este programul prin care Rovia susține această comunitate formată de membrii Dreamtrips. Responsabilitatea mea este dezvoltarea programului DTL în zona Europei și a Africii. Pot face asta doar colaborând.

Admitem cu toții că este plăcut să ieși în oraș cu oameni dragi, cu oameni cu care poți comunică deschis și de la care poți învață ceva.

Pe scurt, îți place să petreci timp cu cei cu care te simți în largul tău pentru că au valori similare, aceleași idealuri și de cele mai multe ori, provocări asemănătoare.  

Aici intervine DTL care oferă membrilor locuri frumoase unde să-și petreacă timpul și să-și construiască relații de calitate. 

Restaurantele, cafenelele, barurile, spa-urile, saloanele de înfrumusețare care fac parte din programul nostru, beneficiază de o clientelă nouă, își cresc vânzările și sunt promovate către sute de mii de oameni care călătoresc cu DreamTrips. 

Toți membrii au acces la aplicația mobilă DreamTrips unde apar toate localurile partenere. Ei aleg dintre ele unde vor să-și petreacă timpul alături de prieteni, familie, unde să țină următoarea prezentare sau unde să organizeze o petrecere.

Acolo, după ce au achitat nota, au marele avantaj de a câștiga puncte de călătorie pe care le vor folosi să mai viziteze un loc nou în lume. 

Atunci când sunt într-un Dreamtrip departe de casă, preferă să iasă la un restaurant  din DTL pentru că știu că review-urile sunt pe bune, date de alți membri, și vor experimenta cu adevărat o experiență locală. 

Se creează o rețea în care comunitatea Dreamtrips se dezvoltă și partenerii DTL devin gazdele acestui fenomen.  

Membrii îmi dau sugestii despre locurile unde le place să petreacă timp, unde le place să mănânce, în cartierul lor, în orașul lor.

Alături de echipă cu care colaborez, discutăm cu fiecare local în parte, prezentăm beneficiile, semnăm parteneriatele, începem o relație și comunitatea preia ștafetă organizând pentru început o petrecere de lansare.  

Comunicarea între ei este rapidă și eficientă. Au grupuri organizate, se folosesc cu succes de social media și cât ai zice DTL, se strâng și ies să petreacă timp de calitate împreună. 

Organizăm împreună DreamNights sau DreamDays (evenimente care se promovează în aplicația Dreamtrips) în locațiile DTL și ne bucurăm, în număr cât mai mare, de facilitățile oferite de partenerii noștri.  

Și așa, de la petreceri mari în Berăria H, la prânzuri mai intime la Mesogios Seafood Primăverii sau la duminici cu cei dragi la Zexe, DreamTrips Local aduce oamenii împreună și oferă mediul propice pentru că membrii să-și poată dezvoltă relațiile și cea mai de preț valoare a clubului- comunitatea.  

Acestea sunt doar câteva exemple din capitală, dar comunitate există la Cluj, Brașov, Sibiu, Oradea, Timișoara, Arad și cum spuneam, în restul Europei, în Africa dar și pe celelate continente.  

Relațiile cu partenerii noștri sunt foarte importante deoarece ne dorim să aducem valoare prin comunitatea noastră. Când au nevoie, le oferim sprijin pentru promovarea evenimentelor care sunt organizate de ei.

Totodată, WorldVentures organizează traininguri de minim 5000 de oameni, de patru ori pe an. Pentru acele zile, promovăm locațiile partenere DTL din orașul respectiv pentru că ele să beneficieze de cât mai mulți clienți din partea noastră.  

Cam atât pe scurt despre cum apartenență la o comunitate de oameni frumoși îți oferă posibilitatea să dezvolți relații de calitate care să-ți îmbunătățească viață pe toate planurile. 

Revin la citatul de la început și îmi exprim recunoștința că prin experiența mea cu DTL am reușit să-l înțeleg și să-l experimentez. 

Sunt convinsă că sunt mai multe căi de a ajunge la aceleași rezultate. În viață este frumos că ai posibilitatea să adopți orice perspectivă, să faci orice alegere și să înveți în permanență. Va doresc să faceți alegeri care să va aducă relații de calitate și care să va bucure inimă și mintea.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies