(P) Paza bună trece primejdia rea

(P) Paza bună trece primejdia rea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Decembrie 2021
Data actualizare: 08 Decembrie 2021
Ești asigurat al sistemului public de sănătate. Poate că ai și un abonament medical privat oferit de angajator. Ambele îți sunt utile, ca instrumente preventive, pentru a avea acces la consultații, analize de laborator și investigații folosite pentru diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni minore. 

Ce faci însă într-o situație medicală care necesită spitalizare sau chirurgie? Costurile sunt de cele mai multe ori foarte mari și presupun nu doar o provocare de ordin fizic și emoțional, ci și un efort financiar semnificativ pentru tine și familia ta. Groupama îți propune asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie, un produs care vine în completarea abonamentului medical și te ajută să traversezi mai ușor un astfel de eveniment nedorit. În felul acesta, singura ta preocupare va fi aceea de a te face bine.  

Disponibil în două variante de accesare, în orice spital public sau privat sau doar în spitalele private din Rețeaua de sănătate Regina Maria, produsul acoperă cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident, a unei îmbolnăviri sau chiar a unei recidive după un prim eveniment, în limita a 20.000 Euro/an. 

Indiferent de varianta de accesare aleasă, persoanele asigurate pot opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, între 2.000 Euro și 10.000 Euro, în cazul unei spitalizări cu sau fără intervenție chirurgicală.

În plus, poți adăuga în asigurare și membrii familiei tale, inclusiv copiii nou-născuți și poți alege pentru fiecare dintre nivelul de acoperire și asigurările suplimentare care li se potrivesc. Ai la dispoziție și o mulțime de asigurări suplimentare, printre care acces la sesiuni de consiliere pentru sprijinirea sănătății emoționale, chat medical cu medici dedicați, prin aplicația de mesagerie WhatsApp, convalescență după spitalizare sau indemnizații în caz de fracturi, arsuri sau boli grave.

 Ai toate motivele pentru a alege să fii pregătit.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!