(P) Plănuiești să zugrăvești? Cum să-ți decorezi casa cu stil, fără să cheltuiești o avere

(P) Plănuiești să zugrăvești? Cum să-ți decorezi casa cu stil, fără să cheltuiești o avere
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 03 Noiembrie 2021
Hai să-ți spun ceva! Să zugrăvești e chiar simplu. Când știi exact cât timp trebuie să ții casa în șantier, ce cantitate de lavabilă să cumperi, munca în sine e o joacă de copii. Ar mai fi alegerea vopselelor și culorilor, dar nu ți-am spus deja? Pentru asta te-am invitat să citești acest articol.
Când vrei să creezi interioare cu personalitate, ai soluții diverse la îndemână. Dilema este mereu aceeași: sunt prea multe, ce să aleg? Nu te îngrijora! Suntem aici pentru tine.
 
O zugrăveală nouă dă casei tale un aspect proaspăt, care contribuie la creșterea confortului și stării de bine. Ar trebui să faci o schimbare de look mai des și o să te simți mereu într-o casă nouă. Zugrăvitul nu e doar o activitate ușoară, ci și relaxantă, iar dacă știi pe cine să te bazezi o să ai rezultate remarcabile.
 
Pentru un nou „acasă”, alege vopsele gata colorate! O să-ți ușurezi munca și vei avea mai mult timp pentru tine. Vopselele de efect de la Kober răspund cu brio celor mai rafinate cerințe arhitecturale și se pliază pe cele mai pretențioase gusturi.
 
De ce să alegi vopsele gata colorate

Deși este primul lucru la care te gândești atunci când decizi să redecorezi, deseori te poticnești atunci când trebuie să alegi culoarea potrivită. Verdele – hm, inspiră optimism și e culoarea omenilor inteligenți. Și un galben pal ar merge în camera copilului, dar nu e galbenul pe care-l caut. Dacă va mâzgăli pereții și după două luni trebuie să zugrăvesc iar? Greu, nu?
 
Păi, nu. Cu vopselele gata colorate de la Kober nu mai trebuie să-ți bați capul cu combinații și amestecuri care îți mănâncă timp. Ce, ești alchimist? Fiecare vopsea colorată de la Kober are propria putere psihologică, în care te poți regăsi. Te invităm să o descoperi în cele ce urmează!
 
Albastrul azuriu, pentru un plus de relaxare
 
Fie într-o nuanță închisă sau mai deschisă, albastrul e culoarea care reduce stresul și tensiunea, oferind calmitate și liniște. Ai parte de mult stres de-a lungul zilei? Albastrul e pentru tine. Ai putea alege o vopea de culoare albastru azuriu pentru decorarea dormitoarelor sau a băilor, dar în acest caz e bine să ai obiecte de decor în nuanțe calde.
 
Rozul quartz e culoarea dragostei
 
Lucrul esențial la interioarele decorate în roz este că inspiră protecție și romantism. Culoare a dragostei și expresie a feminității, rozul va decora cu succes orice dormitor și camera copilului, reflecând inocența și puritatea spațiului de locuit.
 
Culoarea piersicii ajută la dezvoltatea gândirii
 
Dacă petreci mult timp muncind de acasă ai nevoie de un imbold pentru a fi creativ și eficient. Portocaliul pal al piersicii te va ajuta să te exprimi cu încredere și optimism. Această vopsea de la Kober este ideală pentru o cameră de zi, spațiul tău preferat de interacțiune umană. Nu e de neglijat nici în bucătărie, unde are calitatea de a-ți stimula apetitul. De mâncare, firește.
 
Galbenul oriental sporește concentrarea
 
Galbenul a fost mereu o culoare primitoare, plină de optimism și căldură. Poate de aceea dă atât de bine în holuri și în baie. Încearc-o și o să înțelegi de ce se vor simți oaspeții tăi atât de bine când îți vor trece pragul! Dacă e să facem apel la știință, află că galbenul oriental stimulează sistemul nervos și ajută la clarificarea gândurilor, fiind o culoare în strânsă legătură cu sentimentele de speranță, fericire și optimism.
 
Eleganța dată de cafeniu
 
Culoare eminamente sobră, care inspiră siguranță, încredere și stabilitate, cafeniul va aduce un plus de eleganță casei tale. De aceea e potrivită pentru dormitor și încăperi elegante, spațioase.

Violetul lavandei, culoarea spiritualității
 
Nuanțele deschise de violet, care imită lavanda, stabilesc noi conexiuni în familie și cu prietenii apropiați. Spațiile decorate cu această culoare, livingul sau dormitorul, devin sanctuare ale emoțiilor împărtășite.

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies