(P) Plata în rate pentru implanturi dentare, la House of Beauty Clinic

(P) Plata în rate pentru implanturi dentare, la House of Beauty Clinic
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Octombrie 2020
Profită de prețuri accesibile ce pot începe de la 20 de euro pe lună! Toți visăm să atingem perfecțiunea, să ne uităm în oglindă și să ne simțim frumoși, însă trebuie să ne ocupăm cu interes de noi. Pasul pe care trebuie să îl facem pentru a avea un aspect plăcut este să ne îngrijim, pentru că frumusețea înseamnă, dincolo de toate, sănătate! 

Și cum frumusețea poate fi definită în multe feluri, unii aleg să o regăsescă într-un zâmbet perfect. Majoritatea oamenilor se confruntă cu probleme dentare de-a lungul vieții, unele mai mici, altele mai mari, care îi fac să se stânjenească și să uite cât de frumoși sunt când zâmbesc! De cele mai multe ori, oamenii ajung să treacă pragul cabinetelor stomatologice atunci când un dinte nu mai poate fi salvat, caz în care se apelează la extracția acestuia și înlocuirea lui cu un implant.

House of Beauty Clinic te răsplătește dacă alegi să fii pacientul său! Mai exact, dacă îți dorești sau nevoia îți cere un implant dentar, poți achita tratamentul stomatologic  în rate lunare cu ajutorul unora dintre cele mai facile soluții financiare existente pe piață. 

Merită să investești într-o dantură perfectă și sănătoasă mai ales atunci când banii nu vor mai fi o problemă la care să te gândești. Alege profesionalismul  oferit de House of Beauty Clinic și vei beneficia de plata în tranșe lunare pentru fiecare lucrare stomatologică, dacă ai orice venit declarat pe teritoriul României. Mai mult, perioada de plată va fi stabilită chiar de tine! 

Perfecțiunea nu mai este un vis îndepărtat! Fă un pas către schimbare și obține dantura pe care ți-o dorești, alegând să te lași cu încredere pe mâna unor medici perfect instruiți în stomatologie și estetică dentară. Doar în cabinetele clinicii poți profita  de tratamente  stomatologice  pe care să le plătești în rate, la prețuri accesibile, ce pot începe chiar de la 20 de euro pe lună. 

Implanturi dentare, lucrări rezistente și stomatologie modernă, totul în rate la House of Beauty Clinic

Implantul dentar reprezintă înlocuirea unui dinte lipsă cu o piesă din titan. Acest tratament este, la momentul actual, unica posibilitate de a compensa lipsa unui dinte printr-o proteză fixă, pe o perioadă foarte lungă de timp. Implantul este lucrat special pentru a fi o parte integrantă din dentiție și să semene extrem de mult cu dinții naturali. 

La House of Beauty Clinic, pacienții din toate colțurile lumii au primit exact ce aveau nevoie și au găsit rezolvarea problemelor în mâinile profesioniștilor. Pentru că scopul clinicii este acela de a vindeca și înfrumuseța oamenii, fondatorii s-au gândit să le ofere mai multe oportunități, printre care plata în rate pentru intervențiile stomatologice, cum ar fi implanturile dentare.

Unul dintre fondatorii House of Beauty Clinic, Ibrahim Bahbahani  mărturisește: “Noi când am înființat această clinică ne-am gândit să facem oamenii să zâmbească mai des. Tarifele clinicii noastre nu sunt nici cele mai scumpe, dar nici cele mai ieftine, însă suntem o clinică ce se respectă și lucrează cu cele mai calitative produse și branduri, iar acest aspect se poate observa din momentul în care un client ne trece prima dată pragul. În acest sens, am încercat să găsim o soluție și am venit pe piață cu varianta plăților în rate.

Este foarte posibil să fim una dintre puținele clinici care să aibă atâtea contracte încheiate cu mai multe bănci pentru comoditatea și flexibilitatea pacientului de a alege cu cine ar vrea să colaboreze. Prin urmare, toate serviicile noastre se pot achita în rate. Iar pentru cine nu vrea să își bată capul cu aceste soluții de creditare și cu toate drumurile sau documentele, am găsit o soluție prin care clientul nu face niciun drum. Cu ajutorul celor de la TBI Bank, care este o instituție de creditare online și offline, vii la clinică, ți-am colectat câteva date cu aprobarea ta, iar în interval de câteva minute primeșți aprobarea creditului. Astfel totul devine mai ușor.

House of Beauty Clinic a luptat pentru a reda sănătatea și frumusețea oamenilor, de aceea a ales mereu calitatea, medici de top și produse superioare.  DR. Jona Yousif și Ibrahim Bahbahani, cei care au pus bazele uneia dintre cele mai recunoscute clinici din România,  au vegheat cu atenție și dăruire la îndeplinirea scopului House of Beauty Clinic, acela de a readuce bucuria și zâmbetele pe chipul pacienților care trec pragul cabinetelor cu dorința de a-și rezolva problemele.

Pune sănătatea ta pe primul loc, banii nu vor mai fi o problemă

House of Beauty Clinic oferă servicii de top în cadrul stomatologiei moderne și profesioniști care te vor face să obții o dantură exact așa cum ai visat.

Soluțiile financiare pentru serviciile de la House of Beauty Clinic sunt următoarele: 

• Banca Transilvania (12 rate)

• Credit Europe Bank (1-12, 18, 24, 36 rate)

• ING (3, 6, 9, 12 rate)

• UniCredit (1-12, 18, 24 rate)

• Garanti Bank (3, 6, 9, 12, 15, 18 rate)

• TBI Bank (1-60 rate)

Care sunt documente de care ai nevoie?

Pentru salariați:

• act de identitate

• excepție fac angajații Ministerului Interne, Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Justiției care trebuie să prezinte și dovadă de venit.

Pentru pensionari:

• act de identitate

• ultimul talon de pensie

Pentru persoane fizice autorizate:

• act de identitate

• acte specifice PFA

După cum bine se știe, realizarea unui implant dentar poate fi costisitoare, însă House of Beauty Clinic oferă șansa tuturor, prin plata în rate, să obțină cât mai repede rezolvarea, fără să mai amâne timpul în detrimental sănătății lor.  Clinica este aleasă pentru serviciile stomatologice atât de români, cât și de persoane din străinătate, mai exact aproximativ  20% dintre clienți sunt din afara țării. Lucrările realizate în cabinetele clinicii vor fi finalizate în maximum 24-48 de ore, mai ales că în incinta clinicii se află propriul centru de radiologie datorită căruia clientul nu mai este nevoit să facă drumuri inutile și să piardă timpul. 

Durata de viaţă a lucrărilor realizate în cabinetele House of Beauty Clinic este garantată de material, dar și de o execuție fără cusur, însă este important ca pacientul să acorde atenţie zilnică igienei dentare pentru a-și menține sănătatea.

Alege House of Beauty Clinic, locul unde nu trebuie să mai ai grija banilor pentru că poți plăti în rate lunare tot tratamentul. 

Alege calitatea! Pentru mai multe detalii sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

FULLSCREEN
(P) Plata în rate pentru implanturi dentare, la House of Beauty Clinic.
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies